Mrme 0 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da prohromski ni ja nisam verovao dok nisam skinuo boju , znaci Japanci ga bas ne stede na materijalu......... Cime si skinuo boju,ako nije tajna. ??? Al ste poranili svaka cast ;D .Meni dolazi kupac po zekonju tako da izgleda da menjam sektu.Zao mi ga sad nesto stvarno je odlican,al dolazi drugi na njegovo mesto mozda jos danas pa ga mozda brze prebolim ;D Aj`d, aj`d ne kukaj sa`d.Vec junacki stisni srce i isprati Zekana pa da je sa srecom novom vlasniku. A ti zajasi Suzanu i uzivaj ove sezone sa njom,a iduce da kupis bolji motor. :D Haha ma nadam se da ce Suzana ostati malo duze od jedne sezone,mislim da cu biti zadovaljan sa njom.Cim stigne kacim slike i castim pice,bices valjda u prolazu kroz ove krajeve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 14, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da prohromski ni ja nisam verovao dok nisam skinuo boju , znaci Japanci ga bas ne stede na materijalu......... Cime si skinuo boju,ako nije tajna. ??? Al ste poranili svaka cast ;D .Meni dolazi kupac po zekonju tako da izgleda da menjam sektu.Zao mi ga sad nesto stvarno je odlican,al dolazi drugi na njegovo mesto mozda jos danas pa ga mozda brze prebolim ;D Aj`d, aj`d ne kukaj sa`d.Vec junacki stisni srce i isprati Zekana pa da je sa srecom novom vlasniku. A ti zajasi Suzanu i uzivaj ove sezone sa njom,a iduce da kupis bolji motor. :D Haha ma nadam se da ce Suzana ostati malo duze od jedne sezone,mislim da cu biti zadovaljan sa njom.Cim stigne kacim slike i castim pice,bices valjda u prolazu kroz ove krajeve Dace Bog, samo upamti sta sam ti rekao. Iduce godine u ovo vrijeme ces razmisljati o drugom motoru. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 14, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako obecah juce evo danas slika postavljenih Crash Pad-ova.Prasina na motoru je zimska, a ne lanjsaka. ;D ;D ;D Slijedi generalno pranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao zeko danas,u ponedeljak stize Suzana.Zao mi ga bilo kad ode,al prebolecu ga uz Suzanu vec nekako ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pa boju sam skinuo sa skid za boje i bez problema poliranje u tri faze a sad mi je stigla i pasta za super finis polirao sam haubu na autu sto mi je mali kuco (od 80kg) izgrebao i dosta se toga skinulo zadovoljan sam sad samo da udarimo i 4 fazu finis pastu pa da vidimo kako ce onda da sija.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 14, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otisao zeko danas,u ponedeljak stize Suzana.Zao mi ga bilo kad ode,al prebolecu ga uz Suzanu vec nekako ;D Pa sta da kazem, sem da ti bude sa srecom i da kupis opet jos bolji motor. pa boju sam skinuo sa skid za boje i bez problema poliranje u tri faze a sad mi je stigla i pasta za super finis polirao sam haubu na autu sto mi je mali kuco (od 80kg) izgrebao i dosta se toga skinulo zadovoljan sam sad samo da udarimo i 4 fazu finis pastu pa da vidimo kako ce onda da sija.............. Hvala za informaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao zeko danas,u ponedeljak stize Suzana.Zao mi ga bilo kad ode,al prebolecu ga uz Suzanu vec nekako ;D Pa sta da kazem, sem da ti bude sa srecom i da kupis opet jos bolji motor. Pa hvala na lepim zeljama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 14, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Otisao zeko danas,u ponedeljak stize Suzana.Zao mi ga bilo kad ode,al prebolecu ga uz Suzanu vec nekako ;D Hoces veruj mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao zeko danas,u ponedeljak stize Suzana.Zao mi ga bilo kad ode,al prebolecu ga uz Suzanu vec nekako ;D Hoces veruj mi Haha,al daleko ponedeljak,poludecu dva dana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan mrme neka ti je sa srecom i da novu suzu uzdravlje i na miru vozis. A evoga novi zekan sa sajma u beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan mrme neka ti je sa srecom i da novu suzu uzdravlje i na miru vozis. A evoga novi zekan sa sajma u beogradu Hvala pa se vidimo negde cim bude lepse vreme pa da popijemo nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Mrme. U zdravlju da se vozate. Imao si jednoga o kome razmišljam, a sada i drugoga... ;D ;D ;D Sretno vam bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Mrme. U zdravlju da se vozate. Imao si jednoga o kome razmišljam, a sada i drugoga... ;D ;D ;D Sretno vam bilo. Hvala,imam jos jedan na prodaju nadam se da ce brzo otici,povoljno je,pa ako prodas tvoj i malo doplatis vozis i ti gsxr-a ovu sezonu.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 480 Napisano Mart 17, 2009 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Dobro odradjen posao. Samo ako se ne varam, ja na mog s ne mogu staviti na ista mesta, jer nema rupa i srafova , mislim nije isto. Sa srecom i da nikad ne probas njihovu funkcionalnost!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 480 Napisano Mart 17, 2009 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo da sredjujem motor za sezonu. Malo mi se cuju ventili. Da li su nekome od vas poceli da se cuju, jer mi je motor na 18000km a u servisu pise da bi vizuelni servis trebao biti tek na 25000km. Neko kaze da mi je to zbog loseg benzina! Mozda ali sta stim! Da li je neko probao sredstvo za ciscenje ventila. Nesto mi se neotvara poklopac glave!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 1, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan evo prelistavam stare slike i nedjem jednu interesantnu sliku,na kojoj se vidi stari i novi model zeca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Pojeo ga je ovaj tvoj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene u vasem klanu zekonja... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo i neka slicka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan moracu ovako posto mi ne ide od ruke da ih naredjam odjednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Super je. Koje je godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2007 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdarv dobro dosao u nas klan zeceva.Dobro si sredio tvog zekonju,da sam na tvom mestu ja bi onda jos sedista presvukao u crvenu boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa iskreno nisam ja nista sredjivao , takvog sam kupio ja sam samo dodao xenone a iskreno nisam ya to da ga jos sarenim posto su podeljenja misljenja o tome kako mu ovo stoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...