Jump to content

Moto Zajednica

Honda CM 125C Custom '97 1200 evra HITNO!

Recommended Posts

• BIG ENDURO FREAK, 645 postova
  • Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987

Prešao 28500, registrovan početkom aprila. Nov D.I.D. Japan O-Ring lanac podmazan sa MOTUL Chain Lube Road PLUS PTFE (teflon), novi originalni lančanici. Odrađena profesionalna zamena ulja sa MOTUL Engine Clean. Sipano Full Synthetic MOTUL 7100 JASO MA2 Easter 10w40. Zamenjeno ulje u prednjim viljuškama sa MOTUL Fork Oil Expert 10W. Karburator i sistem za dovod goriva očišćeni do perfekcije sa MOTUL Fuel System Clean i MOTUL Carbu Clean. Nove svećice NGK. Akumulator perfektan. Zadnja guma nova Kenda, prednja odlična Michelin. Potrošnja 3,1l na 100km! Rezervoar 13l, bez ulaganja, spreman za sezonu, pali na prvi zub, sipaj i vozi! (motor je trenutno u Novom Sadu)

Detaljno o sređivanju motocikla u rubrici sam svoj majstor

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=46644.0

Motor je u perfekrnom stanju, ram motora ofarban originalnom bojom, kao nov je. Razlog prodaje, prelazak na veću kubikažu.

qC2EA_p2030770.th.jpgpfrMY_p2030772e.th.jpgAjjOZ_p2030773.th.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Odrađena profesionalna zamena ulja sa MOTUL Engine Clean. Sipano Full Synthetic MOTUL 7100 JASO MA2 Easter 10w40.

Profesionalna zamena ulja ? 

Odrađena profesionalna zamena ulja sa MOTUL Engine Clean. Sipano Full Synthetic MOTUL 7100 JASO MA2 Easter 10w40.

Profesionalna zamena ulja ? 

Nego shta...

1) Očišćen je sa Engine Clean.. Ako nisi nikad probao, preporučujem.. Namestio sam i sAm već popriličnu kilometražu sa njom, a ulje je i dalje čisto kao da je novo.. Dakle.. može da mi priča ko šta hoće.. ko ne dođe i ne vidi može samo da pere usta.. Pak šta više od kad je to odrađeno, na donjim fabričkim rupicama za odvod kondenza sada voda ide kao nečitava, a dosad nije ni išla, što direktno ide u prilog kvalitetnom stanju motora, samo je neko trebao da ga "pomazi"... evo i slika..

2) A taj Motul koji je trenutno sipan u njega je i više nego previše kvalitetno ulje za takav agregat kakav ovaj motor ima..

post-8515-12879072954529_thumb.jpg

post-8515-12879072955585_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju

Bio sam u kontaktu sa vlasnikom motora dok su radjeni svi ti servisi, sto da ga navodim posto sam imao isti takav motor, sto da uzivam u sklapanju i ozivljavanju jedne mnogo dobre masine. Vlasnik je dosta vremena proveo sredjujuci motor, i na servisiranju ovog motora se nije stedelo.

Sve preporuke za motor, sigurno vredi tih para, iako za te pare mozete kupiti novog kineza verujte da su ovi motori mnogo zahvalniji od slicnih u klasi i uz malo paznje mogu pruziti mnogo toga.

Ja sam ovakav motor vozio dve sezone i nikada me nije izneverio, mnogo kvalitetni motori. Kupuac sigurno nece pogresiti  ;)

Floyd-e pozdrav i srecna prodaja.  ;)

Menjao bih za neki enduro od 500cc pa nadalje... uz moju doplatu..

Hajmo ljudi extra je motor..

Nova cena 1200 evra. i nova kilometraža 28500  :)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja