Raša 54 Napisano Mart 28, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan znam da æe svi da mi preporuèe pilotpower ali da èujem vaše mišljenje o drugim proizviðaèima. ovako, u pitanju je kawasaki zzr600, trenutno su na njemu avon azaro i prednja je skoro zrela za zamenu, šara je duboka oko 0.5-1mm. moje skromno (ali baš skromno) mišljenje je da su ove azaro malo tvrðe. šta mislite o continental gumama? cena prednje je do 9000 hiljada bridgeston BT 014 i BT 015 oko 9500 sa popustom, i dunlop smq cena malo preko 10000 hiljada. važno mi je da guma dobro drži put i da ima neki pristojan vek trajanja (ne interesuje me max kilometraža). hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2922 Napisano Mart 28, 2007 Drug član, 2801 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Raso ! Kad iskljucis sva filozofiranja na tu temu , a ovde to ne oskudeva, bices zadovoljan svakom novom gumom posle tih 1mm na staroj. Motor neces prepoznati. Mooozda ta Avonova nije bas u klasi ostalih -po testu. A ostale sam vozao sto na svom, sto na tudjim motorima i OK su. Vozaj dan-dva sa starom gumom, stavi NOVU i neces prestajatu da se smejes. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1976 Napisano Mart 28, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan AVON Azaro jeste pretvrda za mešovite vremenske uslove vožnje toplo-hladno. AVON Viper-sport recimo drži lepo i košta oko 100E, BT-014 mislim takodje da je u klasi AZARO i Metzeller Z4, tj. tvrdja nego što ti treba. Uzmi prednju obavezno mekšu, ona glavu èuva, 'ebeš dal æe da predje 9,000km ili 11,000 ili je 20E skuplja ili jeftinija ako omandrèiš na koèenju ili slièno... Lepo je to kad ti prednja traje 15000km ali MNOGO se dugo zagrevaju te tvrde da bi se VOZILE :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 28, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan i zadnja je azaro i kliza kao besna na ovakvim temperaturama. jel neko vozio continental raodattack? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 28, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan evo ti jedan savjet,prednju gumu uvijek stavljaj istu kakva ti je i zadnja,ako je razlicita vjeruj mi da se osjeti u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Mart 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Imam danlop Qualifajer koje ti dimenzije trebaju dali samo prednja ili ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 28, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Imam danlop Qualifajer koje ti dimenzije trebaju dali samo prednja ili ... 120/70/17, koja je cena za nju? za sad samo prednja. pazi, ako si skup zovem Papka da mi završi neki popust! :mrgreen: sale znam i ja da je to neko pravilo, ali ove avon mi se uopšte ne sviðaju, baš klizaju, možda nisu toliko loše ali sam ja stekao takav utisak, a zadnja je skoro nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 28, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan AVON Azaro jeste pretvrda za mešovite vremenske uslove vožnje toplo-hladno. AVON Viper-sport recimo drži lepo i košta oko 100E' date=' BT-014 mislim takodje da je u klasi AZARO i Metzeller Z4, tj. tvrdja nego što ti treba. Uzmi prednju obavezno mekšu, ona glavu èuva, 'ebeš dal æe da predje 9,000km ili 11,000 ili je 20E skuplja ili jeftinija ako omandrèiš na koèenju ili slièno... Lepo je to kad ti prednja traje 15000km ali MNOGO se dugo zagrevaju te tvrde da bi se VOZILE :twisted:[/quote'] Ne bih imao nista da dodam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 29, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Imam danlop Qualifajer koje ti dimenzije trebaju dali samo prednja ili ... Reci mi koliko ti je par, trebaju mi: 120/70 ZR 17 180/55 ZR 17 I kada su proizvedene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Mart 29, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Batlax 014, Pireli Dragon.... ili bilo šta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Mart 30, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako....... guma za ZZR-a kao sport-turera je pogoðena ovom prièom, http://onewheeldrive.net/index.php?option=content&task=view&id=641&Itemid=130 Interesantno.... u Švedskoj osiguravajuæe kuæe, konkretno znam za Upsalu, ne priznaju polisu osiguranja ukolko na motoru nisu bile pripisane gume, odnosno Bridžiston. U Njemaèkoj se na busu stavljaju Danlop ali to ne znaèi da Pireli, Mišelin ili Gudjir nedo bog valjaju. Za turera ide malo tvrða guma koja za stazu ne valja. Akcent na izbor gume turera je kombinacija izdržljivosti i dobrog držanja. Staza je staza, putovanje je putovanje, ono za šta ti je potrebna guma odrediæe koja je bolja. Valjda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 1, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Imam danlop Qualifajer koje ti dimenzije trebaju dali samo prednja ili ... èek, jel ti prodaješ te gume ili se samo hvališ da ih imaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...