Jump to content

Moto Zajednica

Evo i mog projekta malog dodushe ali o5 :) zx6r

Recommended Posts

• U prolazu, 39 postova

Posto mi je motor bio toliko izgreban i unakazen resio sam da sredim sve to jednim lepim farbanjem pa cu ubaciti detaljno sve od pocetka kako je sve teklo i islo :))) a vi komentarisite :)))

1.Moj motor pre farbanja

NEnlU_35236980.jpg

Uploaded with ImageShack.us

2.motorce u fazi rasturanja

404.jpg

Uploaded with ImageShack.us

F7IG7_25381868.jpg

newxN_68153676.jpg

GlCJe_47993840.jpg

MDB0o_89501546.jpg

54hEY_99686162.jpg

3.Gitovanje,spric gitovanje i priprema

nSIRO_94121961.jpg

lMmAu_42711618.jpg

VuRS3_83116310.jpg

vQAUL_64047110.jpg

jTQOR_65328307.jpg

vqHMj_76465268.jpg

h357T_54586209.jpg

GLlDS_20027614.jpg

Qi0ME_74809868.jpg

8JlSd_60078381.jpg

dW6UN_25841195.jpg

hfdC6_79980453.jpg

MTCqS_67421354.jpg

ksiVR_69571825.jpg

Rxg37_16047865.jpg

gtzaf_84935021.jpg

4.spricanje plastika i svih ostalih delova

C3wJI_61623241.jpg

yEpKV_66403406.jpg

cMyxH_96852355.jpg

jAXEl_24637987.jpg

enWzQ_66489299.jpg

nUnGS_41214159.jpg

5t9Fi_94688735.jpg

cN5D2_20401091.jpg

5.sklapanje motora i konacan izgled s tim sto trebaju josh felne,futeri zadnji prednji itd da se farbaju...ugradjen je i xenon :)

xpAM2_26941773.jpg

PzGwS_75991658.jpg

CgFIS_77872058.jpg

ymgad_51138638.jpg

Napomena : Voleo bi da cujem sve kritike i moguce predloge po pitanju farbanja ostalih elemenata na motoru,naravno i pohvale :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: kawasaki

felne, fuzastere  i ostalo ofarbaj u staro zlato metalik i nalepnice ...................a koji majstor ti unakaradio cevi na onako lepe topove  :( :(

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Jel moze i koja kritika ili smiju samo pohvale?  ;D

Kritika doduse i nije kritika, posto se radi o ukusu, ali ja kad bi farbao cijeli motor, ne bi ga ofarbao u standardnu boju.

Sve ostalo 5.

• U prolazu, 39 postova

@andjelo

nalepnice uzete od coveka sto ih pravi iz kovina cekaju sutra da se zalepe,takodje i tank pad dolazi sutra na svoje mesto

felne ce da idu u boju viljuske a za fuzastere neznam dali crna mat,siva metalik,zlatno mi je malo previshe i za fuzastere

Motor je kod mene ravno 2 meseca i neznam uopste koje uneredio topove ali ozb se razmisljam da odem negde da mi navare prohtomske cevi ili tako nesto...:) ako imash dobar predlog ko to radi,ali da je u beogradu ili okoolina,nesto mi se ne ide dalje od bg-a,najradije bi ja kod roberta ali dalje mi je malo,a da saljem aksom ili tako nesto jako me mrzi...:)

@ghost mile

Ja sam hteo da ga farbam u neku egzoticnu bojicu ali me smaralo da menjam u saobracajnoj boju,tehnicki pa o5 cekanje u redu i josh mi u saobracajnoj pishe zabrana otudjenja motora 2 meseca,zato sto je motor sad prvi put registrovan :)

Hvala za 5-icu :)

Ljudi ovo sam postavio da bi videli moj skroman rad i da bi cuo sve moguce predloge,kritike i pohvale tako da navalite dok je dzabe :)

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

@andjelo

nalepnice uzete od coveka sto ih pravi iz kovina cekaju sutra da se zalepe,takodje i tank pad dolazi sutra na svoje mesto

felne ce da idu u boju viljuske a za fuzastere neznam dali crna mat,siva metalik,zlatno mi je malo previshe i za fuzastere

Motor je kod mene ravno 2 meseca i neznam uopste koje uneredio topove ali ozb se razmisljam da odem negde da mi navare prohtomske cevi ili tako nesto...:) ako imash dobar predlog ko to radi,ali da je u beogradu ili okoolina,nesto mi se ne ide dalje od bg-a,najradije bi ja kod roberta ali dalje mi je malo,a da saljem aksom ili tako nesto jako me mrzi...:)

@ghost mile

Ja sam hteo da ga farbam u neku egzoticnu bojicu ali me smaralo da menjam u saobracajnoj boju,tehnicki pa o5 cekanje u redu i josh mi u saobracajnoj pishe zabrana otudjenja motora 2 meseca,zato sto je motor sad prvi put registrovan :)

Hvala za 5-icu :)

Ljudi ovo sam postavio da bi videli moj skroman rad i da bi cuo sve moguce predloge,kritike i pohvale tako da navalite dok je dzabe :)

Ako nije tajna koliko si platio nalepnice u Kovinu.....mene je ovo sve na Slaviji izaslo manje od 10 eura...reflekt. folija..preko dana su crne a kada padne svetlo.... Taj iz Kovina mi je trazio 15e. po nalepnici...

bikepics-1959354-800.jpg

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

2500 RSD za kawasaki,zx6rr,ninja i 636 i sve to puta 2 :) u al su dobre te tvoje nalepnice ubijaju :)) a gde tacno na slaviji?

Ulica Svetog Save gde je pozoriste ....ima i trzni centar tu je unutra desno.....

Necu da komentarisem tog sto si kupio od njega.....na mas-ovom forumu zamalo nisam banovan zbog njega...jedva sam se suzdrzao da mu ne napisem sta mislim o njegovim specijalnim folijama i njegovom trudu...itd..itd...

• Pamet u glavu!, 49 postova
  • Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty

dada, ak budes mogao, obavvezno jos neki detalj neka bude zlatne boje da ti malo otvori motor..a sto se tice nalepnica ..taj iz kovina dere po usima a devojka sa slavije(ako mislimo na isto) je extra povoljna i kvalitetna(cuo sam,nemam iskustvo) .Pozdrav

• U prolazu, 39 postova

pa bio je fabricki boje crn :) mislim iz amerike je sigao crno-zlatan sad koje je bio boje pre toga,nemam pojma,boju sam uzeo u max mayeru  kawasaki  metalic diablo black,btw to je boja koja ide na zx14r :) pa dobro nisam izasao makar iz kawsakijeve palete boja,poslusacu vas i odraditi neke detalje zlatne pa kacim slike...e imam da uradim te nalepnice kod te devojke jer ove su jako bzvz,znachi jako losh kvalitet iz kovinaa...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja