KRX 82 48 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me sve o apriliji atlantik 250? Kakav je motor,kakva je potrosnja,nasta da obratim paznju itd? Hvala i pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam dosta prijatnih reci za taj motor ali ti ne bih ipak mogao vise reci o njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan LOSHMI CAPO hvala i ovo mi nesto znaci za sad! Pozdrav! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam i ja od mnogih da je udoban motor i dobar za voznju, pa i za putovanja cak ..... drug mi jedan vozi atlantik-a, ali ne razumije se bas najbolje u motore ;D a ako oces da kupis atlantika i ne nadjes odgovore, javi pa cu da ga pitam barem za potrosnju i ostalo nesto sto bih mogao da zna, pa da ti kazem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14007 Napisano April 23, 2010 Integrisan, 7709 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se dosta raspitivao o njemu jer mi je to sledeca masina. U principu, nema greske. Piaggio masina, ram cevasti Aprilijin, veliki tockovi, dobre kocnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Atlantik ok, ali koji-šta-kako....? Dosta toga zavisi od godišta. Generalno, motor tj. mašina je identična sa Beverlijem i do polovine 2005-te (mislim) je sa karburatorom a od druge polovine je IE (ubrizgavanje). Troši oko 4-4.5 u gradu bez većeg cepanja, ide odlično, udoban je do 00, ali kao i većina Aprillia može da zeza sa elektronikom. E sad, za moj ukus i dijabolu u glavi su presudni veći točkovi (16-ice) koje Atlantik nema i po meni je to loše, kao i pozamašan zadnji deo da ne kažem veliko i nezgrapno dupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala vam puno i od srca! Danas bi trebalo da ga pogledam! Motor je 2004 i 250 kubika! Sada je registrovan,odradjen servis i sve sto ide sa tim a cena je oko 2400! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi za tu kintu uz'o Beva, al je loše što ga kradu ko Golfa... Srećno sa kupovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan bas dobar skuter.....ja sam ih servisirao dugo tj 3-4 god i pokazao se extra mnogo je udobiji od beverlya . Samo da nije novi model koji je injection tu je malo preskupo ako nesto vrisne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3305 Napisano April 25, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac prodaje Yahmahu X-Max 250 za malo vece pare, 2 godine mladja, kupljena kod nas, servisna knjizica itd. Mislim da ti je to mnogo bolji izbor od Aprilie. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...