muljaz 2082 Napisano April 23, 2010 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator je sa kiselinom. Danas kupljen i formiran, znaci NOV. Ima garanciju godinu dana. Kupio sam ga misleci da je stari riknuo, medjutim motor mi ne puni pa sam ga odmah skinuo. Cena u radnji je bila 3750din, ja ovaj dajem za 3000din. 0638295104 Muljaz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je kupljen, gde se nosi na reklamaciju ne daj boze? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano April 23, 2010 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen u Ivanjici, a na reklamaciju moze da se nozi u bilo koji ovlascen Vartin servis ili da se posalje opet postom meni. Ako se desi tako nesto ja snosim troskove kurirske sluzbe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano April 25, 2010 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i jeftinije, samo da ne stoji i propada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 25, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano April 25, 2010 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije? To zaboravih. 16x13x8 EDIT: Dobio sam dosta poruka na PP u vezi akumulatora. Samo da napisem ovde da posle ne bude meni si rekao ovoliko njemu onoliko. Najniza cena za akumulator je 2500din. Ispod toga ne moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano April 28, 2010 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...