Jump to content

Moto Zajednica

MK East Bikers - Moto Skup Bor 02, 03, 04 Jul 2010.

Recommended Posts

• MK Obrenovac, 555 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Posto zadnje tri godine idem u Uzice na moto skup, ove godine na preporuku drugara resio sam da dodjem kod vas na skup!

Skime god da sam pricao svi su mi nahvalili vas skup a pogotovo vas kao domacine! Zato ove godine me ocekujte!

Veliki pozdrav i vidimo se 2.7.2010 ,dolazim u petak medju prvim gostim da se zezamo! ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa

Posto zadnje tri godine idem u Uzice na moto skup, ove godine na preporuku drugara resio sam da dodjem kod vas na skup!

Skime god da sam pricao svi su mi nahvalili vas skup a pogotovo vas kao domacine! Zato ove godine me ocekujte!

Veliki pozdrav i vidimo se 2.7.2010 ,dolazim u petak medju prvim gostim da se zezamo! ;D ;D

A mogao bi i mene da povedesh  ;)

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa

@ NIKOLA 1  dobro dosao si naravno , povedi i Gojka ,hlada za satore ima u izobilju

Ponesite dobrog raspolozenja , ostalo ima ovde i sorceve, nek se nadju , steta da ste ovde , a da se ne okvasite malo.

Uostalom poglete na slici gore kako Sremci uzivaju i lade j... :D ;D

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: honda cb 900 F Boldor

I ja dolazim obavezno!Prošle godine sam bio i bilo je fenomenalno! ;)Jedno pitanje za organizatore: da neće možda i sad ko prošle godine da bude reli baš u vreme skupa,pa da zatvore put iz pravca Žagubice?Prošle godine smo " malko " najebali zbog toga.Jer ako blokiraju put,obilaznica je nekih bar 50 km,možda i više,do jezera!

• Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa

SteMark pozdrav  za tebe , vidimo se, a  za reli cu se raspitati sutra pa postavljam odgovor

ZFVkO_img0784f.jpg

Uzgred mislim da si ovo ti sa nekim ortacima i tvoj bol dor f 2

Borsko jezero nalazi se na 16 km udaljenosti od Bora,a u podnozju planine Crni vrh.Preko leta,

veliki broj mladih Borana provodi dane na Borskom jezeru.Jezero je omiljeno sastajaliste

sportskim ribolovcima.

Nastalo je 1959 god. pregradjivanjem Brestovacke reke,podizanjem brane i akumulacijom

voda recice Valja Zoni,Marecove reke i dela sliva Zlotske reke.Zahvata povrsinu od 30 hektara,

a dubina dostize 48 metara.

Voda je prvenstveno namenjena rudarsko-industrijskim kompleksima u Boru,ali isto tako

omogucava i razvoj turizma.U letnjim mesecima temperatura vode dostigne 25 stepeni,

sto je idealno za kupanje.

Borsko jezero okruzeno je listopadnim i cetinarskim sumama,prirodnim i zelenim proplancima

i livadama, uz nadmorsku visinu od 438 metara i dominantnom pseudo vulkanskom kupom

Tilva NJagra i umereno-kontinentalnom klimom cini biser turizma opstine Bor.

Na samoj obali jezera izgradjeni su hoteli Metalurg [u restauraciji] i hotel jezero, vile i vikend kuce.

Motorizovanim turistima na raspolaganju je auto kamp koji se nalazi na samoj obali jezera,

kapaciteta za oko 300 kamp prikolica, 80% se nalazi u hladu,a udaljen je 500 metara od

hotela jezero u pravcu Zagubice.

Na pola puta izmedju Bora i Borskog jezera nalazi se Brestovacka banja, udaljena 8 km od Bora.Prema arheoloskim

istazivanjima za nju su znali jos Vizantinci kasnije i stari Rimljani,i prema tome spada u najstariju banju u Srbiji.

Deset termalnih izvora sa temperaturom od 32 do 40 stepeni Celzijusovih lece oboljenja kostiju,zglobova,misica

kao i koze,a pomaze i kod opste iscrpljenosti organizma kod posledica povreda,reume,bolesti nervnog sistema,

zapaljenja zenskih polnih organa,oboljenja perifernih krvnih sudova.Gostima koji borave u banji posebno prija

stoletna suma koja zahvata povrsinu od od oko 90 hektara.Voda se direktno sa izvora navodi u zatvorene bazene.

Banja dozivljava puni procvat nakon oslobadjanja ovih predela od Turaka.Na to vreme podseca tursko kupatilo

[hamam], konak Kneza Milosa,izgradjen 1837.koji predstavlja kulturno dobro pod zastitom drzave ali i dvorac

kneza Aleksandra koji datira od 1856. godine.Inace objekti koji su tada izgradjeni, sacuvani su  i do dana

danasnjeg u gotovo nepromenjenom obliku.

U Brestovackoj banji,osim kneza Milosa, boravi kneginja LJubica,Jevrem Obrenovic,Milosev brat,Milutin Petrovic,

brat hajduk Veljka i drugi vidjeniji ljudi,tako da je sa pravom nosila ime dvorske banje.

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: honda cb 900 F Boldor

Gajiću hvala na informaciji,samo me to zanimalo!Inače jesam ja na slici,s mojom vernom boldorkom.Prošle godine sam išao sa nekim drugarima iz moto kluba Lapovo,a sada najverovatnije dolazim sam (mislim sa svojom boljom polovinom)!Vidimo se,pozdrav organizatorima,da napravite još bolji bajk nego prošle godine!

Gajiću hvala na informaciji,samo me to zanimalo!Inače jesam ja na slici,s mojom vernom boldorkom.Prošle godine sam išao sa nekim drugarima iz moto kluba Lapovo,a sada najverovatnije dolazim sam (mislim sa svojom boljom polovinom)!Vidimo se,pozdrav organizatorima,da napravite još bolji bajk nego prošle godine!

No problemo,vidimo se pozdrav  :)

• Zainteresovan, 561 postova
  • Motocikl: Gilera Typhoon X

Ima li neko od organizatora informaciju za smeštaj?Lagano se bliži datum skupa pa bismo morali da se navreme organizujemo.

Ima li neko od organizatora informaciju za smeštaj?Lagano se bliži datum skupa pa bismo morali da se navreme organizujemo.

Iz razgovora sa covekom koji je u  organizaciji saznao sam sledece:

Cene smestaja po osobi bice izmedju 400 i 700 dinara,cena varira od kvaliteta samog smestaja.

Mesta ima koliko hocete i siguro ja da cete naci smestaj u svako doba dana i noci.

Inace ovo iznad se odnosi na vikend naselje koje se nalazi na oko 500 metara od desavanja moto skupa.

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Sokobanja dolazi .

Moram iskreno da kazem da je jedan od 2 ili 3 skupova na kojih se najlepse provedemo .

Svaka cast majstori nadam se da ce vreme i vas i nas da posluzi .

Pozdrav i vidmo se !!!

Sokobanja dolazi .

Moram iskreno da kazem da je jedan od 2 ili 3 skupova na kojih se najlepse provedemo .

Svaka cast majstori nadam se da ce vreme i vas i nas da posluzi .

Pozdrav i vidmo se !!!

Pozdrav Sokobanji , vidimo se ,a vreme nas je uvek sluzilo, tako ce biti i sad.

Dobar provod zagarantovan.. :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja