Alekre 13592 Napisano April 24, 2010 Ne silazi, 7590 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre pokushavao i da zavrcem gas i da sviram ali samo se zaplase i nastave. Nego dobio sam kontakt od jednog decka koji je porucio uredjaje za rasterivanje pasa bas za motore, pale se kad se da kontakt.Cenu jos ne zna, ali cim saznam neshto vise javljam da ne izgleda mozda taj uredjaj ovako? ;D To je bezveze, dobar je za ukras u polici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 24, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Onda stisnes kvacilo i isturiras+sirena..Ja i dignem noge ako su suvise blizu, pa po gasu..A i cinimi se da visa vole da napadaju manje i slabije motore , nego neku grdosiju sa dva busna auspuha.. Iima ovde kod doma zdravlja Zvezdara a ispod Matijevica dva crna koji se nocu uopste ne vide 100 puta su me isekli oca im banditskog iskacu kao marsovci..al znam za foru pa idem sa druge strane..A to sa sutiranjem mi nije jasno kako mozete vozeci napred da sutnete kera pozadi? Jednom sam isutirao lutalice jer su grizli moje pseto ali me posle bolelo stopalo danima.. Ljudi su svakojako mucili zivotinje pa i one odlepe kao i mi..i prave sranja..kao i mi ;D Definitivno ni majka ti se ne obraduje toliko kao ker kad se vratis kuci..a cesto je to bilo pre 5 min. a ono skace ko da te nema mesecima..Sreca, sreca radost ;D Samo smo mi goveda pa dajemo sebi za pravo da se igramo boga i gazimo po svemu... Ima jedna dobra fora kad ste sami na 2 noge a situacija nije prijatna: sagnete se kao da ce te uzeti kamen koga nema, zamahnete kao da ih gadjate i oni zapale..Isprobano i fercera..To sa rasterivacem na odredjenoj frekvenci je super, ali ako radi kao protiv komaraca onda do q... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan steta sto je kod nas opaljenje pistoljskog metka sa punjenjem suzavca zabranjeno chak posedovanje istog .. znam da ima skroz veseo efekat na zivotinje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde kanarinac, reci cenu, nemoj da okolisas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan U Bukureštu ima 200.000 registrovanih pasa lutalica. Psi lutalice su globalni problem koji se ne rešava pištoljima i noževima, a njihovo trčanje za motorima ne možemo da sprečimo. Ja se uvek uplašim kada me pojure ali me još uvek nisu ujeli. Nemam neku strategiju, ali se trudim da što pre pobegnem. Opustite se tim slikama pištolja, osmeh od te rabote ima jedino Jasna Šekarić, sve ostalo je sranje. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade R-ash 0 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan steta sto je kod nas opaljenje pistoljskog metka sa punjenjem suzavca zabranjeno chak posedovanje istog .. znam da ima skroz veseo efekat na zivotinje ... a bre zmaju, kakav si to čovek brate ? zamisli veseo, ma skroz veseo efekat na zmaja pošpricovanog suzavcem ? ono što ne želiš da se tebi desi, pa nemoj ni drugom da želis. zbog takvih ko ti je i zabranjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan chovek je pripadnik dominantne vrsle pas je zivotinja, negde se jede, znachi kao da je tele ili prase ili kokoshka ... svi psi sveta ne vrede koliko J E D A N ljudski zivot, koliko god da su nam psi dragi ( inache obozavam pse a i oni mene ) svi oni zajedno nisu vredni jednog padanja sa motora ili traume nekog deteta sto ga je ugrizao pas... inache prskan sam suzavcem ... od vremena kad sam bio omladinac 1996, 1997 protesti, pa u vojsci na obuci, pa na KiM kad je radio malo za rasterivanje ... pa posle 5.oktobra ... tako da nista posebno is vaki put ti manje smeta ali na zivotinje koje nemaju kao ljudi racionalno i iracionalno razmishljanje uvek ima efekat da ih rastera.. inache ljudi su ( koliko je meni poznato ) jedina vrsta na planeti nasoj miloj i chiloj koja je pobedila strah od vatre i nauchila sebe da nekad i istrpi neki bol radi ostvarenja cilja ( znash ono kad ti uvale da kuvash supu, pa te ganjaju da je donesesh na sto, a krpe ili rukavice nigde.. .onda nekako se snadjesh i skakutajutji do stola donesesh vrelu supu ... ili kad trpimo dok nas tetoviraju .. meni svaki put krene suza, hteo, ne hteo, pogotovo sa unutrashnje strane ruke, ono gde je tanka i osetljiva koza ... e sad... istrpish) ... valjda smo mi dominantna vrsta i treba da smo iznad lestvice u odnosu na zivotinje ... a verujem da ti neki pas, pogotvo lutalica samo potencionalno ugrozi dete, ne da bi ga polio suzavcem, nego josh posle zivog zakopao lopatom ako ne i utukao lopatom, cipelom, pesnicom, lancem za motor, nebitno .. i to na licu mesta :") Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade R-ash 0 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan chovek je pripadnik dominantne vrsle pas je zivotinja, negde se jede, znachi kao da je tele ili prase ili kokoshka ... svi psi sveta ne vrede koliko J E D A N ljudski zivot, koliko god da su nam psi dragi ( inache obozavam pse a i oni mene ) svi oni zajedno nisu vredni jednog padanja sa motora ili traume nekog deteta sto ga je ugrizao pas... inache prskan sam suzavcem ... od vremena kad sam bio omladinac 1996, 1997 protesti, pa u vojsci na obuci, pa na KiM kad je radio malo za rasterivanje ... pa posle 5.oktobra ... tako da nista posebno is vaki put ti manje smeta ali na zivotinje koje nemaju kao ljudi racionalno i iracionalno razmishljanje uvek ima efekat da ih rastera.. inache ljudi su ( koliko je meni poznato ) jedina vrsta na planeti nasoj miloj i chiloj koja je pobedila strah od vatre i nauchila sebe da nekad i istrpi neki bol radi ostvarenja cilja ( znash ono kad ti uvale da kuvash supu, pa te ganjaju da je donesesh na sto, a krpe ili rukavice nigde.. .onda nekako se snadjesh i skakutajutji do stola donesesh vrelu supu ... ili kad trpimo dok nas tetoviraju .. meni svaki put krene suza, hteo, ne hteo, pogotovo sa unutrashnje strane ruke, ono gde je tanka i osetljiva koza ... e sad... istrpish) ... valjda smo mi dominantna vrsta i treba da smo iznad lestvice u odnosu na zivotinje ... a verujem da ti neki pas, pogotvo lutalica samo potencionalno ugrozi dete, ne da bi ga polio suzavcem, nego josh posle zivog zakopao lopatom ako ne i utukao lopatom, cipelom, pesnicom, lancem za motor, nebitno .. i to na licu mesta :") izgleda je bilo nedovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan chovek je pripadnik dominantne vrsle pas je zivotinja, negde se jede, znachi kao da je tele ili prase ili kokoshka ... svi psi sveta ne vrede koliko J E D A N ljudski zivot, koliko god da su nam psi dragi ( inache obozavam pse a i oni mene ) svi oni zajedno nisu vredni jednog padanja sa motora ili traume nekog deteta sto ga je ugrizao pas... inache prskan sam suzavcem ... od vremena kad sam bio omladinac 1996, 1997 protesti, pa u vojsci na obuci, pa na KiM kad je radio malo za rasterivanje ... pa posle 5.oktobra ... tako da nista posebno is vaki put ti manje smeta ali na zivotinje koje nemaju kao ljudi racionalno i iracionalno razmishljanje uvek ima efekat da ih rastera.. inache ljudi su ( koliko je meni poznato ) jedina vrsta na planeti nasoj miloj i chiloj koja je pobedila strah od vatre i nauchila sebe da nekad i istrpi neki bol radi ostvarenja cilja ( znash ono kad ti uvale da kuvash supu, pa te ganjaju da je donesesh na sto, a krpe ili rukavice nigde.. .onda nekako se snadjesh i skakutajutji do stola donesesh vrelu supu ... ili kad trpimo dok nas tetoviraju .. meni svaki put krene suza, hteo, ne hteo, pogotovo sa unutrashnje strane ruke, ono gde je tanka i osetljiva koza ... e sad... istrpish) ... valjda smo mi dominantna vrsta i treba da smo iznad lestvice u odnosu na zivotinje ... a verujem da ti neki pas, pogotvo lutalica samo potencionalno ugrozi dete, ne da bi ga polio suzavcem, nego josh posle zivog zakopao lopatom ako ne i utukao lopatom, cipelom, pesnicom, lancem za motor, nebitno .. i to na licu mesta :") izgleda je bilo nedovoljno +1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 24, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, probleme sa psima resavam jakom sirenom. Pustim ih da pridju blizu, a onda opalim po trumpetama pa nastupa bezanija . A ovi sto voze R-ove, mogu malko i da zapucaju ( kad mogu na skupovima, sto ne bi i kad naidje copor pasa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan sta retji ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade R-ash 0 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, probleme sa psima resavam jakom sirenom. Pustim ih da pridju blizu, a onda opalim po trumpetama pa nastupa bezanija . A ovi sto voze R-ove, mogu malko i da zapucaju ( kad mogu na skupovima, sto ne bi i kad naidje copor pasa ? a ne, ti nikako. zašto plašiti životinju ni krivu ni dužnu ? a i motor nisam našao na ulici, niti mi ga je kupio tata, pa da ga drkam pucanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan ajde kanarinac, reci cenu, nemoj da okolisas ;D Bi ja, al ne znam Rekao decko da tek treba da stignu, pa vidi koliko ce biti carina i koliko ugradnja pa da ga zovem.Naravno kad saznam okacicu telefon.I ako budem ugradjivao prvo idem u probnu vozhnju pa tek onda placam... A za ovo turiranje jbg nisam bas u fazonu da ga navrcm u mestu kao budala, pa mi nije ni palo na pamet. @Uffe gde si uzeo onu kamionsku sirenu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Uffe gde si uzeo onu kamionsku sirenu??? sa kamiona imas slicnu na pijaci crvenu kinesku mada ti ja savetujem ovo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=20738.0 a i tvoj motor je idealan za ugradju iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam gledao to, ali mi neshto glomazno deluje Moram stavim neku kamionsku da me kerovi ne izedu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 24, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Generalno nemam toliko problema sa lutalicama,ali ovo moram da vam ispricam.Posto skoro svaki drugi dan idem do susednog mesta motorom.A na određenom delu puta nalazi se neka kucica.E sada vlasnik te kućice nije stalno tu ali njegov pas jeste(naravno nije vezan).E ja tog psa "poznajem" malo jače od pola godine...i svaki put kada prolazim tuda on me uvek primeti,i zatrči se direkt prema meni.Onda na jedno dva metra stane i počne da se vrti u krug,a posle toga krene da trči zamnom(trči brzinom od 45km/h,provereno više puta ;D ).E sada to nije sve pošto znam da tu(ispred te kućice,na prilazu)stoje ponekada policajci,rešio sam da im jednog dana skrenem pažnju na tog psa i njegovog gazdu.ALI taj pas kao da zna kada je tu policija,on prosto nestne :o Naravno kada je gazda tu,on ide pored njega(pravi se važan ) i onda ja na kraju ispadnem debil.A od svih motora najviše voli zvuk mog,džabe mi i sirena i turiranje Čak sam i jednom sišao sa motora kako bi razjasnili o čemu je problem,ali... džaba brži je od mene. ;D E da,u poslednje vreme sam primetio ako idem malo sporije,par kilometara pre te kućice,ponekada neće da istrči.Prosto mi nedostaje,ali sreći nikada kraja,sada ima i kučiće pa zajedno trče zamnom. hahahaha ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan CITAT: ALI taj pas kao da zna kada je tu policija,on prosto nestne Normalno je da nece da se kaci sa svojima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam gledao to, ali mi neshto glomazno deluje Moram stavim neku kamionsku da me kerovi ne izedu pa da kamionska nije glomazna samo sto moras da nosis kompresor sa sobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan O kompresoru nisam razmishljao Mada shta, to u ranac i na ledja ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma ništa naši seldžukci, gle amerikance http://www.youtube.com/watch?v=gE5tVs4v8bE&feature=player_embedded#! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 24, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma u amerikaniji preteruju u svemu pa tako i njini kerovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kerovi nisu normalni generalno , sinoc budala zamalo da mi podleti medju tochkove jedva sam ga izbegao , i to na 5 km voznje sam naleteo na 4 grupe kerova izmedju 2 i 7 komada u choporu , al najzeznutiji je bio ovaj na kraju ... i auspuh ne pomaze, sirena takodje ... samo noga i to sa velikom paznjom da ne skochi da te ugrize za istu , od kako me je ujeo za zglob Prvi dan kad sam uzeo cbr pre par godina , ni Brizit Bardo nemoze da ih spasi ako krenu ka meni ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 28, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Probo ja i to, samo se zbune na milisekund i navale ispocetka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma džukci ko džukci, evo i kolega Zippo overavao kukove i nadlakticu prekjuče iza šećerane tj malo pre NIS-a - izletela džukela pored automobila sa kojim je Zippo išao paralelno i pravo njemu na točak... epilog: nabod na prednju i aj' ćao, ćopinger narednih 10-ak dana naravoučenije: ne stavljati nove diskove i pločice ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...