Biker Q 1645 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam po drugi put da otvorim ovu temu, ideja je da dobijemo misljenje drugih kada nismo sigurni u vrednost nekog dela opreme koji posedujemo, zelimo da prodamo, kupimo itd. Mene konkretno zanima procena vrednosto kacige Nolan N35 velicine M koju inace zelim da prodam ili zamenim i sl. Nadam se da ce tema koristiti mnogima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moja procena je - ovo je nesto staro 15 godina i vredi 20-30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, svaka procena je dobrodosla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan moja procena je - ovo je nesto staro 15 godina i vredi 20-30 Sa druge strane, posto tada jos nije ni postojao standard kojim se danas vrsi homologacija kaciga... moze se zakljuciti da nema homologaciju, tj. da je zabranjena za upotrebu u Srbiji. Verovatno niko ne bi proveravao Nolan kacigu za homologaciju, ali ipak ja to ne bih nosio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan podatak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Posto ima homologaciju, pridruzujem se proceni kolege sszgo, 20-30e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kad bi vozio oldtajmera, kaciga bi bila prikladna.. 20-30 je ok cena naravno, da nije preterano izgrabana i pohabana iznutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 22, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan moja procena je - ovo je nesto staro 15 godina i vredi 20-30 Sa druge strane, posto tada jos nije ni postojao standard kojim se danas vrsi homologacija kaciga... moze se zakljuciti da nema homologaciju, tj. da je zabranjena za upotrebu u Srbiji. Verovatno niko ne bi proveravao Nolan kacigu za homologaciju, ali ipak ja to ne bih nosio. Ako možeš novu kacigu da kupiš za 60+evrića ne vidim razliku zašto bi nosio nešto 15ak godina staro kojme je odavno istekao " rok trajanja" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano April 22, 2010 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan moja procena je - ovo je nesto staro 15 godina i vredi 20-30 Ne vredi ni toliko. U louisu ima novih kaciga sa homologacijom za 40tak evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Desetak-petnaest godina stara skoljka sa tadasnjom tehnologijom izrade ...? Pitanje je sta ta kaciga moze da izdrzi sto se tice udara i koliko ce necija glava biti bezbedna u njoj. Moj savet ti je da napravis stonu lampu od nje. Podseca te na neka vremena i imas lep sobni ukras !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 22, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan kod nas na buvljaku ima brdo ovakvih kaciga,uz malo cenkanja moze da se uzme i ispod 500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...