Čeh 1009 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jes, ali njih ne možeš da teraš po glinari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jes, ali njih ne možeš da teraš po glinari... i da radis salto mortale unazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan . . .ali zato mozes da ubacis red bull i popijes pre nego odes na glinaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano April 23, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i da mu stavis tockove i da odvalis druge motore ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jednom prilikom sipao super benzin, i isto tako pukao klip, klipnjaca se pregrejala. Isao dobro ali samo jedan rezervoar i cao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 24, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar se brusi, nema veze koliko je ostecen... Cim je pukao klip, mora da je ostetio malo cilindar, a to malo obicno bude dovoljno za sradanje motora...Probaj na sledecu specijalu, ne bi trebalo da se to desi. I vrati sve fabricko dok ne razradis masinu, jedno 500km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 25, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj da ti nije nesto iz usisa uzela,iz komore(ako je ima)ili osigurac iz klipa da nije spao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i sta bi? jesi li je zapalio? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li proverio ventil u izduvu ( ako ga ima), meni je KR1 umeo da istopi klipove kada zaribaju KIPS ventili pa ostanu u zatvorenom polozaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan JAKO je bitno koje ulje koristis za smjesu! Castrol jedino TTS ja koristim motul 710 i 800, takodje sam pravi smjesu ali ipak dodam i malo u rezervar, e sad nemoj ni pretjerivati sa sipanjem u rezervar, jer ne valja ni puno ulja. drug ima wre 125 2008 i nekih 7000km i sve ide i radi vrhunski, ALI samo najskuplje ulje. drugo, nikad pun gas dok se ne zagrije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Maj 24, 2010 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bas mo je zao da se toliko mucis, pokusacu da ti dam nekoliko saveta!!! 1. neodgovarajuca svecica topi klip 2. kocenje nizbrdo motorom nikada, tada nema podmazivanja, 3. voznja na duzim pravcima bez saltanja brzine, na visokim obrtajima znaci blokiranje klipa u cilindru. Ne prija mu duze zagravanje bez pustanja gasa. On je stvoren za stazu, gas koci,....gas koci . Kada putujes negde onda cesce smanji gas pa dodaj,saltaj... 4. ulje 2t treba da bude RACING, Motul,Total, Agip, CastrolTTS, sve jedno koje je, samo da je Racing.Total Racing kosta 950 din ja njega vozim, extra je, mada Husqvarna preporucuje Agip racing ali on je 1600din. Razrada 3% ali tada ne dizi obrtaje mnogo jer se greje puno pa opet blokira. Kada potrosis dva tri rezervoara onda mozes na 2 % ali i tada budi strpliv, bez duzeg drzanja visokih obrtaja i trajace ti dosta dugo. 5. razrada motora traje cak i do 5000 km tako da ti u principu nisi ni stigao da ga posteno razradis, Huski ima dosta malu toleranciju izmedju Klipa i cilindra 004mm tako da i to treba uzeti u obzir. Cilindar se ne busi to je nikasil, ima dve specijale za honovanje, po 001mm po specijali. Ovo sam ti pisao iz licnog iskustva s obzirom da sam mehanicar preko 25 godina a i sam vozim Husqvarnu. Pozdrav prijatelju sa istom argelom konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 25, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma zapali djubre i kraj!!!il je daj meni :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ognjene, brate, samo nauci da vozis. ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Citam sad temu od pocetka da se potsetim i bas mi zao sto toliki maler da izda toliko puta.......Stevan prica kao je przio 140 dugo na pravcu???????? pa to su obrtaji aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa do explozije i unistenja metala.......ne moze tako..... Nego batalimo sad to jesi ti tu odskartao od delova sta valja a sta ne???? sezona je u toku i napolju je 30C!!!!! Ajde vidi sta ti treba i sastavi to i vozi se ko covek, pomaze ti ovde ceo tim... I posle vozis sa manje divljanja........pozzz i sretno sa sledecim klapanjem masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Maj 26, 2010 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Citam sad temu od pocetka da se potsetim i bas mi zao sto toliki maler da izda toliko puta.......Stevan prica kao je przio 140 dugo na pravcu???????? pa to su obrtaji aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa do explozije i unistenja metala.......ne moze tako..... Nego batalimo sad to jesi ti tu odskartao od delova sta valja a sta ne???? sezona je u toku i napolju je 30C!!!!! Ajde vidi sta ti treba i sastavi to i vozi se ko covek, pomaze ti ovde ceo tim... I posle vozis sa manje divljanja........pozzz i sretno sa sledecim klapanjem masine Prava rec u pravo vreme !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crnogorac91 0 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-DOBANOVCI Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala vam na odgovorima,pokusacu da izvucem pouku iz ovoga,sad sam kupio klip od Husqvarne CR 125 53,96mm cilindar sam poslao kod Proke u Zrenjanin da ga uradi pa cemo videti sta ce biti.Nisam vozio na zalost ove sezone Husqvarnu ali sta sad bice jos toplih dana.Kupio sam Tdm-a 850 97god vozio sam ga celu sezonu vozio tako da nisam bio potpuno bez motora,ako je neko zainteresovan za Tdm nek se javi,sad ide rasprodaja motora pred kraj sezone :-) A Husqvarna ako sad rikne,stvarno cu je zapaliti i dati ciganima u staro gvozdje,slike paljenja cu okaciti samo li jos jednom rikne :-))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s.i.m.a 11 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan dokle je stiglo sredjivanje husQVARNE? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan dokle je stiglo sredjivanje husQVARNE? traži upaljač.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Octobar 14, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan nisam citao svaki post, jel gledate kada ubacujete klip da strelica bude ka izduvu? I kakve je boje svecica kada je zaribao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crnogorac91 0 Napisano Octobar 15, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-DOBANOVCI Prijavi odgovor kao problematičan dokle je stiglo sredjivanje husQVARNE? Husqvarna je na stand by-u ceka jos nekih 100-nak evra uzeo sam yamahu yz 85 2002 za jako smesne pare pa se sad oko nje zezam tj generalnu radim. nisam citao svaki post, jel gledate kada ubacujete klip da strelica bude ka izduvu? I kakve je boje svecica kada je zaribao? Da,da gledao sam da bude strelica okrenuta ka izduvu ali nisam obracao paznju kakva je svecica,pogledacu bas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...