DzOkS 1174 Napisano Septembar 15, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha Videću ja vas obojicu u subotu ;D videćeš nas na startu i uveče kad se vratimo ;D ;D ;D Pa nisam ni mislio da ćete da odmaknete od starta.... sa tim kršinama.. ;D ;D Наравно, остаћемо да поправимо твој ЛОМ од мотора.... Него Кепо дај бр телефона на ПП и број некога за смештај и клопу и шта већ не... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan E, mojne vas dva da se ku****e mnog, ce vam dodjem sa TeDeEma da vas izgazim u Subotu > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E, mojne vas dva da se ku****e mnog, ce vam dodjem sa TeDeEma da vas izgazim u Subotu > Čik ako smeš ;D ;D ;D (imam novi eliksir za uveče) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 15, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan E, mojne vas dva da se ku****e mnog, ce vam dodjem sa TeDeEma da vas izgazim u Subotu > Јави ако ћеш и ти да потегнем већи канистер са уљем.....толико Јамаха мора да ће бити добар бизнис.... ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E, mojne vas dva da se ku****e mnog, ce vam dodjem sa TeDeEma da vas izgazim u Subotu > Ajd' u pivo da NE SMEŠ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi jos jedan nislija sa TDM-om, clan foruma tako da Daki neces biti jedini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 16, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, bre.... biće nas k'o pasa A da ja ipak ponesem šator?!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 16, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Alat, ulje, uze..mislim da ce biti dovoljno.. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 16, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda se najavite vi tenerasi da se zna koliko je ulja potrebno. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 16, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da pored tocilice stave i bure za ulje? Fala meni ne treba..evo za 2-3 iljade nije se nivo pomerio..Mozda Jageru..al tu ce biti dovoljna kantica od 4l ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 16, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Fala meni ne treba..evo za 2-3 iljade nije se nivo pomerio.. Pa doli onda tako da sipkica dohvata do ulja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Septembar 16, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan E, mojne vas dva da se ku****e mnog, ce vam dodjem sa TeDeEma da vas izgazim u Subotu > Јави ако ћеш и ти да потегнем већи канистер са уљем.....толико Јамаха мора да ће бити добар бизнис.... ;D ;D ;D ;D Gresis, prijatelje, ja sam se te napasti resio... pazi kad sam se cak odvikao i da gledam u prozorce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 16, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan jeeste i ja posle generalne ne gledam ulje..sve je ko novo Nego brale ulubices chunke..pa ces morati u trosak..Ili ces sa Laletom pod Sljivu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 16, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, brate ... počeo bratoubilački rat između vlasnika Yamahe?!?! ... Eeeeee, pa kad sa nama ne mogu, onda udri jedni po drugima... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 16, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj sad svaja da stuca! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 16, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan elem stigo HajdeSada u narodu poznatiji kao ubica T63 sa novijom šarom na zadnjoj gumi dot mu je 3610 :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Heidenau šara + velika masa = rock n roll ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1284 Napisano Septembar 16, 2010 UruK Hai, 2085 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Leeleeee kakvi opanci!!!! ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj okrsaj je izgleda poseban, nikad vece pripreme nisu bile. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1284 Napisano Septembar 16, 2010 UruK Hai, 2085 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj okrsaj je izgleda poseban, nikad vece pripreme nisu bile. ;D Vidis ti dokle je to otislo kad je i Rade kupio gume!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj okrsaj je izgleda poseban, nikad vece pripreme nisu bile. ;D Vidis ti dokle je to otislo kad je i Rade kupio gume!!! ;D Ne verujem :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Septembar 16, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj okrsaj je izgleda poseban, nikad vece pripreme nisu bile. ;D Vidis ti dokle je to otislo kad je i Rade kupio gume!!! ;D Ne verujem :o Rade se naostrio da odere tenerase ;D btw.ja pod temperaturom kljukam se lekovima da budem sposoban za subotu...,mada tarabase cu ispreskakati i sa toplomerom ispod miske ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 16, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ajde... Opravljajte se, pakujte stvari, eliksire i ostalo! Jos 2 dana, i ideeeemo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @Popsy Joj Pospy pa ne idemo na klizanje nego na voznju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj okrsaj je izgleda poseban, nikad vece pripreme nisu bile. ;D Vidis ti dokle je to otislo kad je i Rade kupio gume!!! ;D Ne verujem :o Rade se naostrio da odere tenerase ;D btw.ja pod temperaturom kljukam se lekovima da budem sposoban za subotu...,mada tarabase cu ispreskakati i sa toplomerom ispod miske ;D А замисли тек да мериш ректално! Па то би било за дисквалификацију! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...