Joseph B. 142 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Vredelo bi iskoristiti dan godisnjeg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 24, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu uzeti ponedeljak kao slobodan. Ko zna sta ce se sve desavati u nedelju na okrsaju?I dokle ce to trajati.. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zenu ostavljam u kampu, a mogli bi i vi da imaju se druze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 25, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije ona setnja bezveze u programu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jos ako naletimo negde na neku rečicu. :-\ Verovatno ''slucajno'' posto verujem da si isao u obilazak. Javlja mi se da kad si naisao na neku recicu samo je bio kez i pomisao: ' e ovde moram da ih dovedem da vidimo ko je ko. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 25, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Kepo 28 - 30 Maj 2010. ? Upisano u raspored. p.s. Steta sto je TA van konkurencije kao najbolji i putni i enduro motor, pa nije ukljucen u bodovanje ovogodisnjeg KEPO Sampionata al nema veze, eto nas i drumom i sumom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ukupno max.700 km od kuce i nazad,sto bi znacilo oko 38 lit goriva za Afrikance , a 63 lit. goriva za Tenerase. Auuuu pa ubiste mi totalno volju za nabavku ST-a sa ovolikom potrošnjom. Mada i dalje nisam siguran da ovo nije šala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 25, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto je TA van konkurencije kao najbolji i putni i enduro motor, pa nije ukljucen u bodovanje ovogodisnjeg KEPO Sampionata al nema veze, eto nas i drumom i sumom ;D pa vi dajete moralnu podrsku AT kao i mi sa Tenerama sto podrzavamo ST Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Symon@ naravno da je sala da ST trosi 9l. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 25, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ma meni je TA troshio 9 po gradu... sve zavisi kako se vozi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Symon@ naravno da je sala da ST trosi 9l. Ma, da... sala. Trosi 15 litara inace Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano April 26, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo će uskoro da predje u medjunarodnji relji! Hajde ljudi na pripreme majstori! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ovo će uskoro da predje u medjunarodnji relji! Hajde ljudi na pripreme majstori! Da se nisi ti odomaćio, mogao bi ladno biti medjunarodni reli, ovako se čeka neki stranac ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ukupno max.700 km od kuce i nazad,sto bi znacilo oko 38 lit goriva za Afrikance , a 63 lit. goriva za Tenerase. Auuuu pa ubiste mi totalno volju za nabavku ST-a sa ovolikom potrošnjom. Mada i dalje nisam siguran da ovo nije šala... Samo da razčivijamo zle priče za potrošnju ST... taj problem postoji ali je više vezan za balkanski mentalitet nego za sam motor... naime posle nekih 40.000 - 60.000 km jedna od stvari koja se potroši, izraubuje, je za zamenu, su te emulzione tube (suma sumarum 80€ fix) ali tu nastupa mentalitet sa krilaticom - jel radi, ne diraj ;D ;D ;D , ni ja nisam izuzet od tog mentaliteta da se razumemo, ali sam imao sreću da je to prethodni vlasnik sredio tako da je potrošnja moje ST na 5.000 obrtaja na otvorenom putu (120kmh) 5,52 l Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 26, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jeste na nizbrdici i kad ti duva orkanski vetar u ledja ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozim ja Afriku pa da mi treba nizbrdica za 120 kmh ;D ;D ;D ;D ;D plus da napomenem da sam težine 130kg (što će značiti da je moj motor pod punim opterećenjem sve vreme) ps. moramo da se vrnemo nazad u temu za prpucavanje da nam ne bi došao Lalajko ovde ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 26, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan plus da napomenem da sam težine 130kg (što će značiti da je moj motor pod punim opterećenjem sve vreme) ST ima preko 200 kg.....Celih 130kg mu je PUNO OPTEREĆENJE?? Jaaaaaaaaao, kakav KRŠ! ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 26, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Kepo 28 - 30 Maj 2010. ? Upisano u raspored. p.s. Steta sto je TA van konkurencije kao najbolji i putni i enduro motor, pa nije ukljucen u bodovanje ovogodisnjeg KEPO Sampionata al nema veze, eto nas i drumom i sumom ;D Komsija, krajnje je vreme da pocnes sa pripremama ! Osim veoma bitne tehnike, treba i kondicija da se nabije, a koliko vidim, ti vezbas samo neke gulase. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 26, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Kepo 28 - 30 Maj 2010. ? Upisano u raspored. p.s. Steta sto je TA van konkurencije kao najbolji i putni i enduro motor, pa nije ukljucen u bodovanje ovogodisnjeg KEPO Sampionata al nema veze, eto nas i drumom i sumom ;D Komsija, krajnje je vreme da pocnes sa pripremama ! Osim veoma bitne tehnike, treba i kondicija da se nabije, a koliko vidim, ti vezbas samo neke gulase. Znaci Glinara mi ne gine ovih dana ??? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 26, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Heheh, izgleda da ću i ja morati doći da vežbam ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 26, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Glinara mi ne gine ovih dana ??? ;D Ako znas za bolje, idemo tamo. Heheh, izgleda da ću i ja morati doći da vežbam ;D Ja svima preporucujem da prouce tehniku voznje u stojecem stavu jer je mnogo lakse i bezbednije za upravljanje van asvalta po bilo kakvom terenu. Bitno je da se nauce osnovna pravila takve voznje i da se stalno vezba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 26, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde busmane ne plasi ljude, nije to tako strasno, gore je ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 26, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ajde busmane ne plasi ljude, nije to tako strasno, gore je ;D Ja se vec uveliko pripremam. Gledam dva put dnevno proslogodisnji clip sa Shejtanom u glavnoj ulozi i radim analize...kako da eksiviram taj off ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan da se prijavim za ovaj spektakl, ima stromče da piše nazad u japan kako ga muče i zlostavljaju ovde ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 26, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Aco ne plasim ja nikoga, normalno bi bilo da se ljudi malo spreme. A da je gore, gore je !! Svi koji ce ici na ovu voznju neka obavezno ponesu osnovni alat za svoj motor ukljucujuci i alat za montazu/demontazu guma, rezervne unutrasnje gume ili komplet za krpljenje istih, drvenu plocicu za podmetanje pod ćopavu... Hajde, ko ima iskustva neka predlozi sta bi sve moglo od prirucnih sredstava da pomogne u nekim situacijama. Da, centralni kofer u voznji van asvalta moze lako da se otkaci i osteti, kako on, tako i sadrzaj kofera. Takodje, otkacen kofer moze da napravi problem vozacu iza vas, tako da je pozeljno umesto njega poneti neku torbu koju cete vezati. Ja se vec uveliko pripremam. Gledam dva put dnevno proslogodisnji clip sa Shejtanom u glavnoj ulozi i radim analize...kako da eksiviram taj off ;D Hhahaha... dobra ti analiza !! ;D Ti ces znaci u petokilometarsku setnju dok mi budemo vozili ?! ... da cuvas zene ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...