jager 3446 Napisano Septembar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan alo bre ludaci el se mi to dogovaramo za novo druzhnje za izistinski? propustio sam gde pishe kada? DDK akcija u BGD, pa posle krvarenja PALIMO za KPJ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 9, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan naviti alarm, spakovati vrecu (nauchio lekciju na brdu proshli put), chekati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rusicu, znači, dolaziš? Tooooo, majstore! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 9, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan valja se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan valja se Misliš gura se, kotrlja se Afrika ;D ;D ;D do tada ću valjda i ja nabaviti nove tike za HTZa ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 9, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Тачно није уреду!!!! Поклопите те датуме тако једне са другима и то стварно неоправдано, човек (попут мене у овом случају ) се нађе у необраном грожђу. На годишњем сам, имам времена можда пара немам али ајде Боже мој (никад их нећу ни имати) и ви се баш накарикате на тај ЈЕ*ЕНи 19. ! Прошли пут је било задња недеља августа или прва недеља септембра , ја све трљам руке реко сад ће прва недеља септембра, мени рођенда идем да се зезам а оно прц, задња недеља августа (рођендан братанцу, рођендан ленчуги) сад опет договор, и опет се потрефи на добровољно давање крви и на окупљање у ТЕМЕРИНУ http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=59969.0 на које јелте из неких домаћинских разлога морам присуствовати а и мало да обиђем родитеље све о једном трошку. Међутим за котлину, кепијаду јајаду опет ку*ац, знате шта је*ите се сви тамо и лепо се проведите! Надам се да вам је из овог поста јасно колико ми је криво што ОПЕТ нећу бити са вама али нека, ко чека тај и дочека уосталом нисмо иста класа, ви возите те канте а BMW je BMW!!!!! ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko dovoljno želi, taj može. Ko ne želi, nadje izgovor. Pre će biti da te je strah sa tim rotaxom... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 9, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ko dovoljno želi, taj može. Ko ne želi, nadje izgovor. Pre će biti da te je strah sa tim rotaxom... ;D http://www.youtube.com/watch?v=lP33jSoexsU Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan naviti alarm, spakovati vrecu (nauchio lekciju na brdu proshli put), chekati Nesto mi kod tebe nesigurni oni farovi, nemoj da te izgubimo negde u planini ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 10, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks, pa da odlozimo onda? Ili da se uvatis sa Pecom pa u krug oko zgrade..sa opremom obavezno.. ;D Ajde bre..zavrsis sa istakanjem crvene tekucine..ozderes sta ima, izljubis se sa rodbinom i ostalima..I pravac KPJ! Stizete za videla..samo pazi ima krivina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Septembar 10, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, lepo se provedite, mi nazalost necemo moci, jer bas taj vikend imamo neku svadbu koja se ne propusta, a drugi vazan razlog je da jos uvek jedan konjic iz nase porodicne ergele se nije oporavio od proslog kepeninga :-\ Opasna je to stvar da znate! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 10, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan naviti alarm, spakovati vrecu (nauchio lekciju na brdu proshli put), chekati Nesto mi kod tebe nesigurni oni farovi, nemoj da te izgubimo negde u planini ;D ja na planini samo mogu da se pronadjem... nikako da se izgubim a farovi rade kao sharm... celo nebo sija kad upalim duga a da vidish kad udjesh u tunele posle vishegrada... milina... samo plafon vidish Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan naviti alarm, spakovati vrecu (nauchio lekciju na brdu proshli put), chekati Nesto mi kod tebe nesigurni oni farovi, nemoj da te izgubimo negde u planini ;D ja na planini samo mogu da se pronadjem... nikako da se izgubim a farovi rade kao sharm... celo nebo sija kad upalim duga a da vidish kad udjesh u tunele posle vishegrada... milina... samo plafon vidish Super, ti na celo kolone kao lokator ;D Jel mozes da napravis snop i da se vidis iza brda? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja nared ako treba. Turio sam bi-xenone ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 10, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jager? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Molim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 10, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Opalim te.. fasadnom ciglom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja nared ako treba. Turio sam bi-xenone ;D More, al okreni uvis ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 10, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan zapalicu svecu na vr' kacige, stavicu ogledao iza nje.. i teraj... shta ce mi farovi... to je za konformiste... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 10, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I uzmes dva tocka i dasku..i eto zgode..tj. Afrike ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I mrvice da bacamo ko Ivica i Marica, da se kad svane znamo vratiti ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Septembar 10, 2010 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan .....uuuuuuu 3 pm!!!! zbakrim vam ga babi u carapu!!!!!!! ce izludim!!!!! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 10, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tebe cemo u neki kombi da stavimo.. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan .....uuuuuuu 3 pm!!!! zbakrim vam ga babi u carapu!!!!!!! ce izludim!!!!! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ sedaj u kola i dolazi!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan .....uuuuuuu 3 pm!!!! zbakrim vam ga babi u carapu!!!!!!! ce izludim!!!!! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Ne brini. Dolazim motorom po tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...