Major Gashpar 0 Napisano Mart 27, 2007 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko majstora za MZ u Beogradu , a da nebude fensi i da nekolje.Nebih da placam majstora skuplje od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Shta mu fali??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 27, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Postoji jedan u bloku 70, mislim da se zove Dragan, a njegov telefon ima Joža koji drži Tomos-Jawa-MZ tezgu na Buvljaku (nbg). :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji jedan u bloku 70' date=' mislim da se zove Dragan, a njegov telefon ima Joža koji drži Tomos-Jawa-MZ tezgu na Buvljaku (nbg). :roll:[/quote'] A njegov telefon imas u Halo-oglasima, ima 3 oglasa sa razlicitim brojevima telefona 064, 063, 011 da ne moras da se setas... Dragana sam ja zvao kada mi je trebalo nesto al nije imao vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Mart 27, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Dragan mi je odradio punu generalnu proslog proleca na MZ. Odrzavao mi je i Jawu, sada vec 4 godine i MZa. Motor mi je presao oko 6000km od generalne, znaci samo sipaj , pali i vozi. Pre par nedelja mi je uradio amortizere, kocioni cilindar, dobos... Dobar je , korektan, uvek hoce da se potrudi da se ne trose dzabe pare, hoce i on da iscima ljude oko delova da bi ti ih sto povoljnije nasao... Ali je uvek pretrpan, pa i ja kod njega cekam po nedelju dana. Inace i dolazi kod tebe po pozivu, tako ako je masina stala, to je extra, ne brines za prevoz. Ako nekome treba poslacu mu fon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Major Gashpar 0 Napisano Mart 27, 2007 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Mart 27, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni treba poslao sam ti broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Mart 31, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mrle, moze broj i meni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Februar 29, 2008 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se vratio sa voznje sa drugarima... Danas sam preuzeo motor od Dragana... Menjao mi je semering radilice i pretresao je menjac i kvacilo. Motor mi je preporodjen a cifra je totalno korektna! Preporuka+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 8, 2008 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mrle jel mozes imeni molim te broj na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Jul 14, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Dragan 0642205045 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjo 0 Napisano Jun 16, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Ugrinovci Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i Gedžu koji se nalazi u naselju Plavi horizonti, kod Zemuna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Jun 17, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i Gedžu koji se nalazi u naselju Plavi horizonti, kod Zemuna. njega izbegavajte u sirokom luku. Uvek nadrndan, stalno nesto kenja, skupi polovni delovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 17, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Takav je, kazu, ako se ne pojavis ponosno jasuci Jawu ili MZa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 11, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod Gedže nalazio delove za Tomose (viljuške,amortizere isl.).Nije bilo problema,samo što je često na Dunavu a plavi horizonti nisu baš blizu.Ako je hitno,onda nema frke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...