ParadajzTurista 580 Napisano Novembar 5, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za temu i mnogo hvala autoru sto je pojasnio gomilu stvari! Mislim da bi ovu temu trebalo pinovati, da ljudi koji nemaju pojma (kao npr. ja) mogu lakse da se orijentisu u svetu na dva tocka. Skoro sam cackao po netu, valjalo bi da neko ko se razume nekad napise rec-dve o vrstama agregata (oduvek sam mislio da je geometrija visecilindricnih motora kao na jugu, ono paralelno jedan pored drugog; tek skoro sam razumeo da ima i kada su u liniji, naspramni). Flat-twin engine - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Mogu jedino da mu dodam da x9 moze vrlo lepo da se vozi po gradu :)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13056 Napisano Novembar 9, 2021 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Nije loše "podići" neku staru temu, što kaže kolega iznad, iz kartoteke, podruma, magacina...ima tu lepog materijala za čitanje. I podržavam ga, kao što je ova tema opisala razlike, tj. podele po šasiji, moglo bi se malo pisati i o mašinama. Doduše, negde sam već i pročitao neke prednosti i mane jednog cilindra (koji vozim), kao da imaju najveći obrtni moment, a najviše tresu u odnosu na 2 ili 4 cilindra. Npr, čuo sam da su V4 prgavi, L4 "prodišu" tek posle oko 6.000 rpm, itd. U stvari, možda tema i postoji o mašinama, kao i ova o šasijama. Ja je nisam našao. Ako ima, izvucite je na svetlo dana, da i mi "mlađi ()" naučimo koje makine (ni)su za nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4673 Napisano Novembar 9, 2021 Drug član, 1028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan U međuvremenu se pojaviše i nove podgrupe, skuteri sa 3 i 4 točka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1115 Napisano Novembar 9, 2021 Drug član, 1048 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nije loše "podići" neku staru temu, što kaže kolega iznad, iz kartoteke, podruma, magacina...ima tu lepog materijala za čitanje. I podržavam ga, kao što je ova tema opisala razlike, tj. podele po šasiji, moglo bi se malo pisati i o mašinama. Doduše, negde sam već i pročitao neke prednosti i mane jednog cilindra (koji vozim), kao da imaju najveći obrtni moment, a najviše tresu u odnosu na 2 ili 4 cilindra. Npr, čuo sam da su V4 prgavi, L4 "prodišu" tek posle oko 6.000 rpm, itd. U stvari, možda tema i postoji o mašinama, kao i ova o šasijama. Ja je nisam našao. Ako ima, izvucite je na svetlo dana, da i mi "mlađi ()" naučimo koje makine (ni)su za nas.I ja se slazem, i da se napisu zvanicne razlike tipa jedan cilindar ima obrtni momenat na manjim obrtajima ali manje snage od dva cilindra i tako to i da napisemo nasa iskustva. Bila bi odlicna tema.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...