lalajko 2003 Napisano April 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma jos je rano za precizne prognoze, ukoliko nesto takvo uopste postoji. Dogovoricemo se tamo, cetvrtak - petak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre, šta ste p...e ;D Od malo kiše se niko nije otopio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre, šta ste p...e ;D Od malo kiše se niko nije otopio ;D Sem tvoje Afrike Os` dovedes svaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Onda da prebacimo Arakisa kod MATORACA da nam ne kvari prosek ;D debeli ne diraj mi čika arakisa zgaziću te kao buvu bas mi zao sto ne mogu da idem da popravim bar malkice prosek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neske, tebi ću očigledno morati dati svajin broj telefona, pa navaljuj. Ko zna, možda i uspe ;D A Afrike se ne tope, heheh ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Neske, tebi ću očigledno morati dati svajin broj telefona, pa navaljuj. Ko zna, možda i uspe ;D Dakle Jageru, razocarao si me! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano April 20, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...kao čovek i kao komunista ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5955 Napisano April 20, 2010 Drug član, 3005 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sta ste navalili, covek vozi Trafiku a ne BMW prikolicar. Dobijete zicu, pa polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Onda da prebacimo Arakisa kod MATORACA da nam ne kvari prosek ;D debeli ne diraj mi čika arakisa zgaziću te kao buvu bas mi zao sto ne mogu da idem da popravim bar malkice prosek Ajde Viki ne ocajavaj bice dana. El kupujes onaj "vibrator" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Onda da prebacimo Arakisa kod MATORACA da nam ne kvari prosek ;D debeli ne diraj mi čika arakisa zgaziću te kao buvu bas mi zao sto ne mogu da idem da popravim bar malkice prosek Ajde Viki ne ocajavaj bice dana. El kupujes onaj "vibrator" ;D da da više dana nego kobasica ne, zahvalio mi se čovek na ponudi.a i nisam ja to nudila već arakis ;D ja ću moj u oglas pa ondak će vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Necu jos da se stavim na spisak, dok ne vidim jel' subota ili nedelja. (U subotu mogu, a u nedelju sam na ronjenju, pa da mi se pise opravdani izostanak u tom slucaju) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalalalajko 2. Severian 3. Cika Arakis 4. Jager 5. Vlajko kuku mene majko:} 6. Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy 11. Sale-kum 12. Bata Rus (ako je nedelja) 13. Gagy (ako je nedelja) 14. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) ;D 15. Tokaja & tokajinica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle Jageru, razocarao si me! ...kao čovek i kao komunista ;D A mogu obojicu da pitam: zašto ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle Jageru, razocarao si me! ...kao čovek i kao komunista ;D A mogu obojicu da pitam: zašto ? ;D Ne pitaj ih nista, samo je dovedi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano April 20, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dvojica neženja, oba ko od peska odvaljeni...ih... ;D Ala izoffovasmo temu o prvoj BJB vožnji, pobiće nas Lalajko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 20, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Dvojica neženja, oba ko od peska odvaljeni...ih... ;D Ala izoffovasmo temu o prvoj BJB vožnji, pobiće nas Lalajko ;D Ma jok bre , bas ce se iznenaditi kad vidi da je cika Arakis offovao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve je Jager kriv tj njegova svaja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, vecinom stara garda! Pa brate onda i Cijalis da ponesete za nedaj boze ;D ;D Cika smArakis!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1455 Napisano April 20, 2010 Drug član, 831 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Gledacu i ja da vam se pridruzim od Vracevsnice, ili bar kod Bajovca u Mehani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cija snaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5955 Napisano April 20, 2010 Drug član, 3005 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Svaja... Jagerova. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ama ljudi, pa šta vam je? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 21, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da pushu one smesne cigarete;)} Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalalalajko 2. Severian 3. Cika Arakis 4. Jager 5. Vlajko kuku mene majko:} 6. Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy 11. Sale-kum 12. Bata Rus (ako je nedelja) 13. Gagy (ako je nedelja) 14. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) ;D 15. Tokaja & tokajinica 16. djomla+ivana 17. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalalalajko 2. Severian 3. Cika Arakis 4. Jager 5. Vlajko kuku mene majko:} 6. Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy 11. Sale-kum 12. Bata Rus (ako je nedelja) 13. Gagy (ako je nedelja) 14. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) Zelenko 15. Tokaja & tokajinica 16. djomla+ivana 17. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...