Jump to content

Moto Zajednica

Intermezzo u Zagrebu (od motora, samo Francovi klinci)

Recommended Posts

• Drug član, 2245 postova

Bio Svaba ovde nedelju dana...bilo je...pa onako... :) , ali sve sto je lepo ima kraj. Nazad u Frankfurt pa u USA.

Kao i obicno, meni se rodi fenomenalna ideja - daj da te ja otpratim do Nemacke...medjutim da Dirty-iju ne bi srce stalo (ko ga jebe kad uvek zove kad ne treba :) ) ja se predomislim jos na putu za Zagreb.

Kao sto naslov kaze, odlucili smo da napravimo dvodnevnu pauzu u Zagrebu, i omogucimo Chali dobar provod.

Navigacija nas bez greske vodi do....5km od Chaline gajbe (meni crkla \baterija :oops: ), ali tu je stari dobro telefon i "skreni na drugom desno", tako da do ispred zgrade, ipak stizemo.

Nasi vrli domacni nas po starom dobrom srpskom obicaju, odmah vode da napunimo zeluce i to ovde:

dyd5i_dsc00334ll8.jpg

da jedemo ovakve neke stvari:

YXqXw_dsc00335la2.jpg

qrPP1_dsc00336ea4.jpg

Svaba je izgleda pojeo i par otrovnih bukovacha tako da smo se sakrili da nas ne blamira...

TPhNA_dsc00337qw3.jpg

odatle idemo kod Chale i Ksenije kuci da nam Chala pokaze Playstation 3 (svetska premijera :)) a mi da kazemo woooow (tim stvarima sam prestao da se odusevljavam u 2. razredu osnovne skole, ali mi je bilo glupo da mu kazem)

V3kkF_dsc00338ll4.jpg

Odatle idemo na zurku uprilicenu zbog pocetka prodaje te djavolje sprave. Sva je sreca pa je tu bio i GSXR K7, pa sam i ja imao sta da gledam

zL9zC_dsc00341rl0.jpg

Chala, i ako ih prodaje, morao je da zauzme nekom klincu mesto:

ZIchd_dsc00342np7.jpg

a i ovaj kreten isto:

Lqi9N_dsc00343sx2.jpg

Narednih nekoliko sati se nije desavalo nista zanimljivo :roll: ....budim se posle sedam i po minuta spavanja i odlazim na zasluzenu terapiju...

ud1Mh_dsc00354fw4.jpg

BMSTX_dsc00355vz0.jpg

Svaba se samo premestio iz sobe u ligestul i nastavio da spava

6YQxT_dsc00358tt6.jpg

Masaza etericnim uljima...i kao novi smo. U medjuvremenu u hotel nam dolaze Ksenija, Chala i Franc sa klincima (buducim junacima naslovnih strana) i gledamo moto GP

nVrnR_dsc00361ro5.jpg

Odatle ponovo na zdranje, pa onda Svaba dobija nogu u bulju (odlazi dalje na zapad) a mi sa Francovim klincima na motokros stazu da buduci momci poznatih hrvatica :mrgreen: provezbaju voznju kroz blato...

Q1PW1_dsc00367zy6.jpg

xpkGa_dsc00364rh6.jpg

Isti covek, sta mu bolje pristaje?

Z3xtq_dsc00371ox0.jpg

ili

404.jpg

Onda, posto je tata sve proverio..

pC5AZ_dsc00373tp4.jpg

y5yly_dsc00376lw0.jpg

a Chala se po 100ti put izdrao na njih

404.jpg

Mogli su da krenu na stazu:

(Dirty, jel bi se uvaljao malo ovde?)

xLWJv_dsc00375yq9.jpg

Ali posto krv nije voda i fancy tata ne pravi decu koja bi se sa radoscu valjala po blatu, posle pola sata se pakujemo i vracamo se u Zagreb :)

Ja vec polumrtav (a takav se obicno i vracam odatle), sedam u kola, pardon, auto (ovaj put sam odabrao neki drndavi diesel) Rp5IP_dsc00379gq9.jpg

i brzom brzinom (kazem ja da su dieseli za penzose...

U04zk_dsc00384tu6.jpg

223 na 3,5Krpm :roll: stizem kuci u 1am

U Zagrebu mi je, kao i svaki put, bilo sranje...zato i idem tamo tamo svake 2 nedelje....

Ako budem bio dovoljno uporan, mozda mi jednom dopuste nesto i da platim....

(izvinjavam se za slike, zaboravio sam fotoaparat :))

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Alo bre dzukelo jedna ' date=' pa nemamo mi svi ADSL smanjuj te slike. :lol::lol::lol:[/quote']

jaooo, samo sam te cekao....

Sta kazes za ono blato gore? Moze, a?

Guest diRRty
Alo bre dzukelo jedna ' date=' pa nemamo mi svi ADSL smanjuj te slike. :lol::lol::lol:[/quote']

jaooo, samo sam te cekao....

Sta kazes za ono blato gore? Moze, a?

U brate volim blato do jaja :P

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Brate Djuro, da nije tebe, nebi ni bilo cestih putopisa. Hvala ti za lepe fotke. Klinci su zakon. Ako moze jedno pitanje, prosli put si isao tvojom alfom, da nisi zamenuo auto za ovu "naftaricu"?

Brate Djuro' date=' da nije tebe, nebi ni bilo cestih putopisa. Hvala ti za lepe fotke. Klinci su zakon. Ako moze jedno pitanje, prosli put si isao tvojom alfom, da nisi zamenuo auto za ovu "naftaricu"?[/quote']

ma nisam, nego ovaj bio pri ruci a ima neku masazu ugradjenu u sedista...a ja malo ukocen... :mrgreen:

• Zainteresovan, 541 postova

Ako ne makneš Hupser iz avatara ide pokoja fotka iz razdoblja kad nam je bilo dosadno! :wink:

Uvrijedio sam se zbog onog o PS3! :?

Bu bil kakav filmiæ? :lol:

a posebno što ih nisi slikao prljave' date=' ne bi to preživjeli!!!

[/quote']

Nisam lud, pa da za 10ak godina u Gloriji neko to zloupotrebi :)

usput' date=' policiju nisi spomenuo...[/quote']

Da, zaboravih.....

Uglavnom, zamalo da svi Hrvati zavrse u zatvoru zbog traffickinga, a ja deportovan nazad u Srbiju :mrgreen:

Koma ziva!! Staza se nalazi na granici sa SLO a mi u kombiju, samo nam glave vire i snimi nas murja....Vozili su za nama 10ak km i kada smo stali, ustartuju nas (Chala voli ovaj izraz:)). Da klinci nisu imali motore i opremu i da doktor nije pokazao zavidno znanje iz diplomatije, ne bi nas ni ona Sava oprala!

• Svrati ponekad, 438 postova
Ako ne makneš Hupser iz avatara ide pokoja fotka iz razdoblja kad nam je bilo dosadno! :wink:

Uvrijedio sam se zbog onog o PS3! :?

Bu bil kakav filmiæ? :lol:

Ne skidaj hupser nikako....imam i ja neke dosadne slike, ako ovaj nesto krene da se kurchi :)

izvini doktore ali moram da stanem na stranu ovih siromasnih sto nemaju sta da jedu pa su mrsavi :baeh:

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

kao prvo, djeca su likovi nevidjeni!! oni bar znaju da uzivaju za razliku od vas starih panjata koji se banjate po tom jakuziju, bazenima, raznim ruckovima, fancy kolima i mjestima... nemam rijeci :paper:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja