dexa89 0 Napisano Mart 26, 2007 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd Motocikl: Piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,imam skuter od 50ccm zanima me da li se dobija barem malo na snazi ako se staavi sportski filter umesto fabrickog.Takodje me zanima da li neko zna gde imaju da se kupe,jer sam cuo da postoje kn filteri za motore t.j. skutere?Jos nesto zanima me da li mogu da stavim malossi rolnice ako imam polini kit 70ccm? pozdrav svima i unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 26, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima' date='imam skuter od 50ccm zanima me da li se dobija barem malo na snazi ako se staavi sportski filter umesto fabrickog.Takodje me zanima da li neko zna gde imaju da se kupe,jer sam cuo da postoje kn filteri za motore t.j. skutere?Jos nesto zanima me da li mogu da stavim malossi rolnice ako imam polini kit 70ccm? pozdrav svima i unapred hvala[/quote']U svakom slucaju dobices nesto malo snage sportskim filterom za vazduh, ali ne znam koliko jer je to mala snaga agregata, mozda dobijes 5% na toj snazi, a sto se tice rolnica, mozes da stavis koje god hoces marke jer se rolnice mere po dimenzijama, a ne po proizvodjacu, tako da samo proveri koja dimenzija ti je preporucena.. Jos jedna bitna stvar je TEZINA rolnica, u gramima i to imas preporuceno u skladu sa kit-om i variomatom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexa89 0 Napisano Mart 27, 2007 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd Motocikl: Piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan hvala sada me jos zanima da li neko zna gde ima da se kupe ti kn filteri zaa motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 27, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan hvala sada me jos zanima da li neko zna gde ima da se kupe ti kn filteri zaa motoreJa imam K&N katalog po kome narucujem filtere za velike motore koji ti je skuter u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexa89 0 Napisano Mart 28, 2007 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd Motocikl: Piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan hvala sada me jos zanima da li neko zna gde ima da se kupe ti kn filteri zaa motoreJa imam K&N katalog po kome narucujem filtere za velike motore koji ti je skuter u pitanju Motor je isti kao aprilin a model je fortuna race.A kakve su cene filtera za motore i skutere?Ne znam koje je velicine ono crevo na karburatoru na to se stavlja.Jel ima neka adresa,broj telefona ilki mozda web stranica pa da i ja pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Maj 9, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan razmisljao sam da stavim K N filtere na moj motor,suzuki gsx 550 ef,e sad imam nekoliko pitanja.kod mene ima 2 dupla karburatora to znaci da bi mi trebala 2 elipsasta filtera,kutija filtera se skida,jel da?e sad ,gde onda sa crevom iberlaufa?dali je potrebno menjati i dizne na karbonima ili ih samo prestelovati?da napomenem da sam uradio auspuh 4 u 1 i protocni lonac,grane su bile oko 25mm unutrasnji precnik sada je 32mm,dali bih dobio nesto ovom zamenom filtera, i zna li neko gde bi mogao da nadjem pomenute filtere?trazio sam u louis katalogu ali nisam nasao... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsx 550 ef 0 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan imam suzuki gsx 550 ef isto tako problem sa karburatora sve sam promenio i opet trukira i nece nikako da se nasteluje da li znate u cemu je stvar ja sam iz makedonija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...