srdjan73 26 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem heblove ili nosače kormana spoljni prečnik fi41mm sa rupom fi13mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem heblove ili nosače kormana spoljni prečnik fi41mm sa rupom fi13mm. Ili gornji trougao od Yamahe XJ600 Diversion. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam gornji i donji trougao i heblove od kawe,za stapove od 38mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam gornji i donji trougao i heblove od kawe,za stapove od 38mm. Može neka sličica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan slicica sutra,moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan slicica sutra,moze? Naravno da može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo sličice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam gornji i donji trougao i heblove od kawe,za stapove od 38mm. Moji štapovi su 36mm tako da neodgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Milimetarske rasecene biksne sve zavrsavaju ili prohromska cev precnika 38mm sa debljinom zida 1mm.Vec probano,funkcionise besprekorno.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako heblovi stoje na XJ-ki, za kawine bi morao da bušim gornji tougao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne snadjes drugacije imam i trouglove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pokusam ponovo, potrebni heblovi ili stegice(nosači) kormana, mogu i trouglovi od Yamahe Diversion. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...