srdjan73 26 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Gde u Beogradu mogu da se nađu prohromske cevi? U Jeep Commercu nemaju veći prečnik od fi 50mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 15, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo teško, gotovo nikako. Potraži u Čačku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam preko neta firmu "Raj Fert" iz Milana Rakića pa ćuih zvati sutra da vidim da li rade maloprodaju i koje su cene i dimenzije, pa ću javiti. Možda će još nekom zatrebati za preradu auspuha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan U Subotici ¨Čelik union¨, prodaju na metar. Pretprošle godine sam kupio fi75, 1m, ako se dobro sećam platio sam oko 2000 din. www.celikunion.poslovniadresar.info/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan ima otpad u resniku, kad se ide od autoputa ka resniku, pa gde je semafor ima desno skretanje, i vozis do kraja sa desne strane je otpad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1778 Napisano April 16, 2010 Drug član, 896 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Slovas u Cacku, rade samo prohrom, nalaze se na obilaznom putu kada se krene ka Uzicu, odmah posle Merkatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su kod svih njih mnogo debele cevi, 1.5-2.0 mm a nama trebaju tanje, 0.7-1.0 mm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ima u Jagodini i u Paracinu ja pazarijo f 90 (lonac auspuha) doebljina zida 1,5 mm .mislim da veliki f nema tanje...a f mislim da ima do 120mm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano April 17, 2010 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Slavka (Kumodraž), 063 284 148 čovek radi auspuhe (samo) za motore, i video sam masu cevki u radnji. Sad, nisam baš merio prečnik... P.s. - ograda oko kuće mu je urađena od prohromskih cevi, samo nemoj da nekom padne na pament da noću skida, ima namrštenog psa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan prohromske cevi i seku na meru ;D smederevski put malo pre kaludjerice sa leve strane videcesh sve od prohroma nemozesh da promashish ... cene , pa recimo da su OK jeftiniji od jeep-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan prohromske cevi i seku na meru ;D smederevski put malo pre kaludjerice sa leve strane videcesh sve od prohroma nemozesh da promashish ... cene , pa recimo da su OK jeftiniji od jeep-a Neko mi je bio rekao za to stovarište, oni valjda imaju veći prečnik od fi50mm Otićiću ovih dana da napravim popis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Slavka (Kumodraž), 063 284 148 čovek radi auspuhe (samo) za motore, i video sam masu cevki u radnji. Sad, nisam baš merio prečnik... P.s. - ograda oko kuće mu je urađena od prohromskih cevi, samo nemoj da nekom padne na pament da noću skida, ima namrštenog psa... covek odlicno radi i samo prohrom, bio kod njega jednom prilikom, sigurno ima fi koji ti treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano April 19, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Tabla lima, savijes je i kad se ispolira nakon varenja + kiselina...nema trika da se vidi var. Napravis precnik kakav oces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Avgust 21, 2013 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel' prodaju i prohrom lim ili deblji flah na meru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Avgust 21, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan tema iz 2010 godine!!! Pazi da će da ti odgovore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Avgust 21, 2013 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Radnja postoji i danas, a eto ti si odgovorio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...