KILEbg 1272 Napisano April 15, 2010 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me zna li neko koje auto skole u BG imaju A kategoriju a da je sve ok, relativno jeftino i korektno? Ako neko ima neka iskustva bilo pozitivna bilo negativna neka napise. Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 15, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan imas PP, da ne bude da od ove teme pravimo promiciju auto skola. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Auto skola Zeleno svetlo. Cviceva ulica. Obucava te covek genijalac. Naucis moguce i nemoguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 313 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemas svoj motor onda i da shvatim da trazis neku auto skolu po zelji, aliako imas kakve veze ima kada se prakticno sam obucavas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano April 20, 2010 Drug član, 2602 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Auto skola Zeleno svetlo. Cviceva ulica. Obucava te covek genijalac. Naucis moguce i nemoguce. pa sad... ne bih bas rekao da je genijalac, svakako zanimljiv lik. motor im je krshina. auto skola Pravo ima Saschs i nabavili su Yamahu YBR125 upravo, ne znam kakav je instruktor, ali skola je ozbiljna i profesionalna. sa cenama bi trebalo da su u rangu ostalih po gradu - govorim iz iskustva sa i obukom za B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 20, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm meni pada na pamet jedna veoma prijateljska skola... VIR Lepo kontaktiras Jasminka tu na forumu pa se izdogovarate o svemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano April 20, 2010 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a ima i novo motorče za obuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Talija,iza hotela Srbija,imaju tvoju jamahu i vespu od 200ccm....sad kakvi su instr. ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_69 6 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Talija,iza hotela Srbija,imaju tvoju jamahu i vespu od 200ccm....sad kakvi su instr. ne znam... Evo utisaka iz prve ruke. Polozio tamo pre dva meseca. Jamaha je u dobrom stanju, relativno nova, a sto se tice instruktora NEMA IH.. Za 1000 din, koliko kosta cas u gradu, vozis za nekom vecom neznalicom koja vezba za B kategoriju. Instruktor iz automobila niti gleda sta radis, niti zna sta traze panduri na polaganju. Polaganje je 2500 din, a cas na poligonu 500. Ako nemas iskustva u skolskoj voznji, zaobidji ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan pa sad... ne bih bas rekao da je genijalac, svakako zanimljiv lik. motor im je krshina. auto skola Pravo ima Saschs i nabavili su Yamahu YBR125 upravo, ne znam kakav je instruktor, ali skola je ozbiljna i profesionalna. sa cenama bi trebalo da su u rangu ostalih po gradu - govorim iz iskustva sa i obukom za B Slazem se. Ja sam u toj auto skoli polozio pre 3 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...