djura 28 Napisano Decembar 9, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan TOKYO, Japan, October 19, 2005 - At the 39th Tokyo Motor Show 2005, Honda Motor Co., Ltd. today introduced a large-size sports motorcycle concept model, DN-01*, equipped with a continuously variable automatic transmission and a water-cooled, 4-stroke, OHC, V-type, 2-cylinder, 680cc engine. Honda will continue the development of DN-01 with the goal of introducing it to the market in the near future. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Decembar 9, 2005 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kasnis, Djuro http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 9, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ali imam dve slike vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 9, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ko o èemu penzos o penziji!!! :baeh: Onog momenta kad ne budem imao ni toliko adrenelina u sebi da šaltam brzine, lepo u auto, 5. brzina, 90km/h i neki šlager na radiju... :cry: A do tada... pa pitajte Dirty-ja :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 9, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ko o èemu penzos o penziji!!! :baeh: Onog momenta kad ne budem imao ni toliko adrenelina u sebi da šaltam brzine' date=' lepo u auto, 5. brzina, 90km/h i neki šlager na radiju... :cry: A do tada... pa pitajte Dirty-ja :twisted:[/quote'] E moj brate nemaju oni pojma, naviklo to na lagani zivot :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 10, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nego sta... na lagani FUNKCIONERSKI zivot :baeh: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 11, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni sumnjao komformisto :shock: , samo sam se pit'o di si do sad :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...