draza 548 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bio je njegov ni on nezna sto ga je ofarbao . Iskreno mislim da je siva boja lepsa . Ima li negde tvoj motor gde moze da se vidi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 18, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Niko ???? Super moto , ktm , yamaha wr , xtx ........ Pa nemoj tako, nije bas da smo Vlada i ja niko! Uzmi u obzir da ces lakse prodati jeftiniji motor nego skuplji. Sem toga, BMW niko ne kupuje slucajno, kupuje ga onaj ko zna sta hoce i ko hoce BAS TO. A takvih nema bas puno. E bas si mu lepo napisao .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi ponuda vazi jos neki dan i to je to . Moze zamena za jeftiniji , super moto , vfr 800 ili nesto slicno .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da kazem da je gospodinu bmw-u uradjena plasticna operacija na nosu . Skracen je jedno 15 cm ( imam ostatak plastike kao dokaz da nije padano lomljeno ili slicno ) . I jos jedna stvar !!! . Ako moze neko da mi predlozi sta je lepse . Prednja viljuska u sivo ili crno . Nesto mi je danas palo na pamet da proverim kako ce da mu stoji pa sam je ofarbao za probu ( naravno farba je takva da ce se vodom pod pritiskom sprati ) . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Sivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan U crno, lepse je , ai slaze sa sa blatobranom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan U crno, lepse je , ai slaze sa sa blatobranom +1 Crno je lepse daje kontrast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan da se ja pitam,ostavio bih sivo! da bude sva u odnosu sivo crno!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano April 25, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan da se ja pitam,ostavio bih sivo! da bude sva u odnosu sivo crno!! I ja sam ovog misljenja. Sem toga, mislim da motor vise vredi ukoliko je u originalnoj kolornoj kombinaciji. Svako odstupanje mu smanjuje cenu, a buduceg kupca dovodi u sumnju ("Zasto je ovo farbano?? Mora da je lupan!"). Dakle: sivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 25, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Sivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne ponude . Danas sam se cuo sam prijateljem i covek hoce da kupi stroma ili vareda od 1000 ccm Tako da moze zamena za stroma ili varadera . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 30, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jos aktuelno i jos jedna kombinacija . Znaci za prijatelja Strom varadero ili africa rd07a (najnoviji model) . Za mene naravno kes ( dogovor ) . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan 4500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan 4300 bez bocnih kofera . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da ja ovako ne spustam bez veze cenu , neka se javi ko je ozbiljan kupac napravicu dobru cenu . OVA PONUDA VAZI SAMO OVE NEDELJE . Hitno mi treba lova da zavrsim posu u firmi tako da evo prilike ko hoce dobar motor neka nazove i dogovoricemo se o ceni , ali samo ove nedelje . Naravno ostaje da moze zamena za varadero ili strom-a ( za prijatelja ) . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za kes 4200 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga ko je cekao da pada cena nema nista od toga . Posto vise nije oskudacija za kesom cena bmw-a se vraca na isto 4800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga ko je cekao da pada cena nema nista od toga . Posto vise nije oskudacija za kesom cena bmw-a se vraca na isto 4800 Bravooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugar !!! Cena ce ovih dana ici jos gore jer ce se uraditi veliki servis . Za tim nema potrebe ali kao sto sam napisao novac dolazi sa drugih strana pa ce moj ljubimac naravno ostati kod mene dok se ne pojavi pravi kupac koji zna da ceni vresdnosti istog . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Maj 12, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sledece nedelje cena za kes 4000 evra ( bez bocnih kofera ) . Razlog ovakve cene i prodaje motora je kupovina novog motora . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga ko je cekao da pada cena nema nista od toga . Posto vise nije oskudacija za kesom cena bmw-a se vraca na isto 4800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga to je bilo pre moje odluke da klupim nov motor iz prodavnoce . Tako da je cena vazi samo sledece nedelje jer je u toku akcija za motor koji ja hocu da kupim pa je na popustu . Ako ne bude nista cenu opet vracamo gore i ostaje kod mene bar jos jednu sezonu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 23, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga to je bilo pre moje odluke da klupim nov motor iz prodavnoce . Tako da je cena vazi samo sledece nedelje jer je u toku akcija za motor koji ja hocu da kupim pa je na popustu . Ako ne bude nista cenu opet vracamo gore i ostaje kod mene bar jos jednu sezonu . Moja ponuda i dalje stoji... naravno ako je sve ispravno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Koja bese ponuda . Ne secam se da je neko nudio kes samo gomila zamena . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...