Kalina 50 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem odlicnu enduro turing jaknu Madhead, kupljena je pre par godina u Louis-u (za 150e), malo je nosena, jer mi je velika. Ima 7 spoljnih dzepova, 2 unutrasnja, protektore na laktovima , ramenima i sundjer na ledjima; zimsku postavu koja se skida... Jakna ima odlican sistem luftiranja - 6 luftera. Super topla je za zimu (s postavom) i dobra je za leto, zbog luftiranja. Vodo- i vetronepropusna. Velicina je S, za nekog do 175 visine i verovatno do oko 60-65 kg tezine. Cena je 70 e. Tel. 064 1160674 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan jos slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan pretpostavljam da bi meni sa 75-80 kg zive vage bila malko tesna,jel neko mojih gabarita mozda probao jaknu?u visinu se uklapam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno ne znam, treba da probas, pa u Beogradu si. Zovi na onaj broj gore ako hoces da probas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano April 14, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu bre Kalina , pa sto si krechila u novoj jakni ? ;D Sorry za off al morao sam . Inace jakna extra izgeda ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano April 14, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Yanmar je probao i bila mu je mala, tako da je bukvalno za nekog visine 170-175cm i tezine do 70kg, u slucaju da ima teske kosti ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 15, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu bre Kalina , pa sto si krechila u novoj jakni ? ;D Sorry za off al morao sam . Inace jakna extra izgeda ! Pa vredna zena !! Aj da probam ja posto je Yanmaru mala. Uklapam se "masovno", a visinski cemo da proverimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano April 26, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Nije prodato, greska je u pitanju. Poslali smo je coveku, on je probao i bila mu je mala, ali je bio toliko korektan da mi to uopste ne javi, pa sam danas (posle 15 dana) u AKS-u saznao da je jakna blejala kod njih sve vreme. Cena ista-70e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek se prodaje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja nemogu da verujem da je jos nisi prodala!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jun 2, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja poslao pp i nista od odgovora ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ej, odgovorila sam ti odmah! mozda ti je pun pp... dakle, sigurna sam da neces moci da se uglavis u jaknu... bice ti mala :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jun 2, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan ej, odgovorila sam ti odmah! mozda ti je pun pp... dakle, sigurna sam da neces moci da se uglavis u jaknu... bice ti mala :-\ Jbg znao sam a bas mi se svidela jasha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa1986 0 Napisano Jun 2, 2010 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jabuka (pored Panceva) Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, jel to muska ili zenska jakna ? posto vidim da si ti devojka (zena), pa zato pitam... Ili je univerzala ? Ja odgovaram tom tvom opisu... Sad sam se malo ugojio i imam 68 kg Obicno se vrtim oko 65 kg.. Tako da bi to meni extra pasovalo ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, jel to muska ili zenska jakna ? posto vidim da si ti devojka (zena), pa zato pitam... Ili je univerzala ? Ja odgovaram tom tvom opisu... Sad sam se malo ugojio i imam 68 kg Obicno se vrtim oko 65 kg.. Tako da bi to meni extra pasovalo ... jakna je inace muska, ali kao sto vidis, izgleda univerzalno, ali prodavala se kao muska. Probaj pa vidi da li ti odgovara! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan pustio sam ti danas poruku na mob. pa se nadam da ćemo se videti zbog šopinga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan bravolina, cura fina!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Jun 3, 2010 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan bas lepa jakna..ja hteo da uzmem zeni,ali sam zakasnio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Jun 4, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan ;D odlična je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ;D odlična je по овом коментару видим да одговара! супер! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Jun 4, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan promeni naslov u pravi broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...