povlodri 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan ;D ovaaaj... juce okrenem jedan moto servis i pitam koliko love je filter za ulje za Suzuki RF600R, kaze covek 1200 dindzi... ja svratim do jedne radnje koja prodaje auto delove i pitam za filter za ulje i covek mi kaze da odgovara filter za ulje od punta, kaze istog je gabarita i navoj i precnik i sve... e sad, taj filter kosta 420 dindzi... pitanje je smem li ja taj filter da metem na motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ojssssaaaaa al ti deru nisu normalni 1200!!! :Diju,uPalanci je oko 500-600,al ne bi ja metio taj od djunta,potrazi di je mal jeftinije il uzmi u 2 rate taj od 1200 ;D ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano April 14, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim razlog zbog kojeg ne bi stavio ako je isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ne bih da pametujem! svaki filter ima u sebi neke ventile,odredjen protok,odredjenu gustinu i kolicinu slojeva papira za filtraciju,radni pritisak,tako da treba kataloski obaviti poredjenje pa onda presuditi u korist cene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pa da to i ja kontam,pritisak i to jbg,neznam ja ipak ne bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
povlodri 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E hvala svima na misljenju, i ja sam se bas zbog toga plasio, mislim taj pritisak i sve ostalo... mozda pasuje po velicini ali ipak nije pravljen za suzuki nego za, sto rece tindir za djunta... ali me ipak sreca pogledala i nasao sam originalni filter za 750 kinte... ;D ;D ;D :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano April 14, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan IMT 533 i Golf II nose iste filtere za ulje. Ista velicina, navoj, onaj deo u sredini sto ima veze sa pritiskom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan IMT 533 i Golf II nose iste filtere za ulje. Ista velicina, navoj, onaj deo u sredini sto ima veze sa pritiskom.... ;D ;D eto i posle me pitaju sto mrzim golf II i sto mislim da su njihovi vlasnici seljaci pa nego sta su kad voze jebeni traktor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja samo ako ima manji prozok ulja pa da opterecuje pumpu. Drugi razlog ne vidim zashto ne bi moglo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano April 14, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D eto i posle me pitaju sto mrzim golf II i sto mislim da su njihovi vlasnici seljaci pa nego sta su kad voze jebeni traktor! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1906 Napisano April 14, 2010 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan proveri u katalogu proizvođača za čega je sve taj filter možda je isti potpuno i za motor i za auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
povlodri 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ma sad nema veze, vec sam kupio odgovarajuci za 750 dinara i uzeo sam ulje motul 5100 i zamenio sve, samo me zeza kisa ne mogu da isprobam to novo ulje ;D ;D ;D ;D ;D a citao sam u service manual-u bas pise da postoje cak neki filteri za ulje koji se koriste za suzuki automobile i pise da cak mozda odgovaraju za motore ali da se ne koriste jer moze da dodje do ostecenja motora ili curenja ulja iz motora.... ??? ??? ??? shatro... nego ajde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano April 14, 2010 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Moze.Razlika je da li je sa ventilom ili bez njega.Ja koristim od opela vektre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 15, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan e to je ok cena,a 1200 je vec malko bezobraznije,hahah a sta kaze od IMT-A pa sta je dvojka nego IMT,traktor traktor,isti motori nema razlike :D :D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan IMT 533 i Golf II nose iste filtere za ulje. Ista velicina, navoj, onaj deo u sredini sto ima veze sa pritiskom.... ipak nisu isti filteri, nemaju ni i sti kataloški broj. razlika je u pritiscima ulja.... tako da ipak treba biti oprezan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan naravno. igrom slcaja sam se bavio tom tematiko kada sam ubacivao filter ulja u gasni sistem! tamo smo uporedjivali max 8bari radnog pritiska u oba slucaja ulje i gas! tako da je prica zavrsila pozitvno. ubacen je filter ulja od renoa 5 odmah posle boce,ka motoru i nikada kasnije nisam imao nevolje sa rasplinjacem ili ventilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...