pegaso 28 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan e onda dobro ako ti to odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ali dok neprobas nije to to ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan ali probaj i 2taktni, neki ko moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan nznm od koga ;P probao sam neki 2t ali ono je propalo bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa vidi ko prodaje nešto blizu tebe ili ako nema nista onda idi tamo kod kruševca kod kenca, tu ćeš da nađeš i 4t i 2t, ako ti to nije daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan zadaivila me je sta ce ti 2t i ovo je brzo Jeste brzo prvih 3-5 meseci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno nes nevolim brzo da vozim vise volim da kruziram i offroad ali varu ako uzmem necu ni u baru da je teram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 27, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Mulj blato glib pa na put a blato leti oko tebe neprocenjivo moguce samo sa 2t +130km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 27, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=60269&trazi=1&ur=1&model=0&m=Yamaha-DT-enduro Evo jednog novijeg a jeftinog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano April 28, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ja imam gileru rc 125 top rally..enduro kros dvotaktna 30 konja..ima sto kila, ide kao luda samo je drzis na visokim obrtajima..svi se zentaju da uzimaju italijanske motore jer bi svi japanca koji duze traju, kvalitet je bolji itd. valjda je sve to istina ali moja gilera kada zaprzhi..cuje se kao motorna testera i ostavlja sve japance 125ice (ne rachunam nasvirane krosove za trke) nemam nikakvih problema sa njom, posto kao trebalo bi jer je gilera a ne honda i slicno..ne bih je menjao ni za dva japanca od 125cc..eto..moj prvi motor i prezadovoljan sam performansama..da sam uzeo nesto 4taktno sa slicnom kubikazom, smorio bih se posle 3 nedelje..ovako kada je dignem na 8000 iljada obrtaja ona samo pichi..nema tu sta da kruzis na 125kubika..kupis onda skuter..125 moze samo da se aka (2tak) ili moze da je troma i beskorisna (4tak)..nema izmedju..a i sta ce ti..uzmes nesto od 500 ili 500+ pa kruzis..pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan danas iso da probam sachsa u prodavnici kad za oko mi zapao sprint pulser 125 probo da ide fino izgleda lepo ali kad sam cuo cenu sve jos lepse 1300 e nov grancija 2 god sad nznm kakav je sprint ko marka ali najverovatnije varu uzimam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan shto ne vidish prvo zlocin quinqi ima ga u oglasima, a malo je doradjen i izgleda josh lepshe nego original a i znachajno jeftiniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan jer mozes da mi das link modela ili ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=52753.0 pa se za tachno ime raspitaj kod vlasnika mislim da je ovo, samo ga je zloca josh malo podigao nazad pa deluje lepshe a i upravljivije http://www.qingqi.co.rs/sr/qingqi_qm125gy-b.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan jer mozes da mi das link modela ili ime Sprint je samo uvoznik.Taj pulser pravi cerka fabrika maticne fabrike Qingqi koja se zove Pionir ili tako nesto i uglavnom su misljenja da su motori maticne firme za nijansu bolje uradjeni. Evo ti link ka Zlocinom oglasu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=52753.0 mada cini mi se da ga je vec prodao ali nisam siguran,najbolje bi bilo da sam proveris. edit prestize me Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan znam az ovaj oglas malo se plasim za tih 12 000 sto je preo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4410 Napisano April 28, 2010 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan znam az ovaj oglas malo se plasim za tih 12 000 sto je preo ) Ne moras da se plasis jer je covek prodao motor A i nije to neka kilometraza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan a i kažu da im je ,,optimističan" brzinometar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan haha cinilo mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Maj 31, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Sachs X road od 125ica i nema greske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4844 Napisano Maj 31, 2011 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za Sachs je apsolutno tacno, motor je za koplje ispred kineza i mogu slobodno da kazem u klasi sa Jamahom XT125x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Maj 31, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da je ispred ,kad nije kinez XD Nije brz ko moj, ali kad bi mu se turio kit isao bi ko azdaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...