lakis 154 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem skoro novu kacigu. velicina 59-60cm. cena 3000din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Od kog proizvodjaca je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 154 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan to je kaciga sa buvljaka. pise na njoj KW ili KM. stavio sam je tri puta na glavu.placena je 3500 din i i dalje je ima po toj ceni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan kaciga je kw helmets, ima sa zadnje strane nalepnicu QC- Quality certificate... Imam istu, za manje motore da, preko 125ccm ne. Izvinjavam se za off. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 154 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan kaciga je kw helmets, ima sa zadnje strane nalepnicu QC- Quality certificate... Imam istu, za manje motore da, preko 125ccm ne. Izvinjavam se za off. tako je. ja sam je kupio za sebe ali mi duva kad idem malo brze.idealna je za manje brzine i manje motore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 12, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ko bude kupio kacigu, neće imati nikakvog posla oko čišćenja unutrašnjosti. Sadašnji vlasnik nema kosu. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2967 Napisano April 12, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ko bude kupio kacigu, neće imati nikakvog posla oko čišćenja unutrašnjosti. Sadašnji vlasnik nema kosu. ;D ;D ;D A problematično lice, mislim mitisere i to Simpa kaciga! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 12, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan A problematično lice, mislim mitisere i to Reklo bi se da ne. Vizir nemastan i neizrešetan iznutra. ;D Sad bez zezanja, kaciga je stvarno solidna i svakako ima svoje prednosti, naročito po toplom vremenu. Da mi nije velika, tj. da mi nije glava ovoliko mala, ne bi ta kaciga stigla na ovaj oglas, već bih je sa ponosom ćerao na svojoj glavi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da se ukljucim posto moj drugar ima KW kacigu. KW stoji kao skraceno od kompanije KeeWay koja proizvodi skutere a usput i opremu za iste. U sustini kacige nisu lose, do 125 ccm sluze Pozdrav i srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 12, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ma služi i za 250. Ja prob'o. Valja ... samo mi landarala na glupači. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodata kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 154 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodata kaciga? NIje prodata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...