Neške 30 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Bile su vec mnoce teme ali da napisem i ja koju o montazi nosaca za GPS. Naime, ja sam hteo da ga sto prostije okacim bez ikakvih dodatnih budzevina i busenja plastike. Posao su zavrsile plasticne vezice, svega 6 komada, od toga tri za nosac i tri za uticnicu upaljaca! Odmah da kazem da cu uticnicu upaljaca zameniti onom za camce (kad je nabavim) jer me ova nervira jako je ruzna i otvorena i nema nikakvu zastitu protiv kise, a cesto se desava da mi u voznji ipadne punjac i navigacija se ugasi, ali za sada vrsi posao. Bokilic i ja smo nasli sjajno mesto na poprecnoj sipki kormana, kablivi od punjaca se ne vide jer su umotani u " ACERBIS " oblogu, a navigacija stoji cvrsto u kucistu i po offroadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan I to je to, prosto a funkcionalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6228 Napisano April 12, 2010 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da je čvrsto i funkcionalno. Probaj u samoj utičnici da pažljivo iskriviš prema unutra one proreze tako da bolje hvata utikač - punjač od GPS-a i malo iskrivi ona dva minusa na samom punjaču, trebalo bi biti bolje. Ili zalepi tanju gumu - jak sunđer ispod tih minusa da sprečiš da se oni previše povlače ka unutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Iskrivio sam one minuse na punjacu i opet ispada >: Probacu jos ove tvoje savete, bojim se da je (ako je ima) opruga na plusu mnogo jaka i ona izbacuje punjac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6228 Napisano April 12, 2010 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidim na slici da si izvadio iz utikača-punjača ona dva minusa sa jedne strane? Trebale bi obe strane da idu u plastiku, možda je to problemčić? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 12, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nasao taj plasicni nosac? Ako se me klima ona je ovo super resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim na slici da si izvadio iz utikača-punjača ona dva minusa sa jedne strane? Trebale bi obe strane da idu u plastiku, možda je to problemčić? Namerno sam ih izvadio da bi bili siri i bolje hvatali! Gde si nasao taj plasicni nosac? Ako se me klima ona je ovo super resenje. nosac je original od Blueberrya Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6228 Napisano April 12, 2010 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čiča Vojo sa Rudnika to što si izvadio krajeve mnusa deluje baš suprotno, jer kad ih gurneš u utičnicu oni se prosto isprave. Kad su u originalnom položaju deluju kao opruga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Čiča Vojo sa Rudnika to što si izvadio krajeve mnusa deluje baš suprotno, jer kad ih gurneš u utičnicu oni se prosto isprave. Kad su u originalnom položaju deluju kao opruga. Vratio sam ih na mesto, sada je jos gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano April 12, 2010 Enduraš, 6409 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni taj plasticni nosac bas ne deluje sigurno za motor. Ipak ti za svaki slucaj vezi GPS nekim kanapom za korman, ako se otkaci da ne padne na zemlju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanarinac76 4 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan lično sam se uverio da sve ovo funkcioniše.... za nepoverovati.... prosto, jednostavno, a radi ;D a na samom GPS-u je najlepši sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala, mnogo je lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6228 Napisano April 12, 2010 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Omotaj nekolko krugova izolir trake ispod ona dva pipka za masu, tako da neće moći da legnu na plastiku i imaće bolji kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Omotaj nekolko krugova izolir trake ispod ona dva pipka za masu, tako da neće moći da legnu na plastiku i imaće bolji kontakt? Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1303 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A ovo resenje? ;o) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeftino zadovoljstvo od par stotina evrica, neka hvala lepo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 13, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Svi ti Blueberry nosaci rade posao po najgadnijim terenima, najzescim vibracijama, krljanju po kojakakvom kamenju i blatu u Rumunskim sumama, prevojima,... Nece iz toga ispasti GPS, samo da je nosac dobro pricvrscen ... za motor, korman,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...