djura 28 Napisano Decembar 7, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo kad je covek dokon.....Nije mi jasno, zasto nije lepo kupio GSXR-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2228 Napisano Decembar 7, 2005 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, nemam reci :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 7, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znaci neverovatno... stvarno bi trebalo imati nekog psihijatra na stand-byju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 7, 2005 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam komentara...covek ga je sredio strava...ovo je nesto posebno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 394 Napisano Decembar 8, 2005 jedan od DDMZ, 818 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan znaci neverovatno... stvarno bi trebalo imati nekog psihijatra na stand-byju ...prijavljujem se za pomenutu ludaru.... skroz razumem èoveka, s' tim što bih ja moj TL omekšao i podigao upravljaè (a brzinu i stabilnost veæ imam). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2228 Napisano Decembar 8, 2005 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan skroz razumem èoveka' date=' s' tim što bih ja moj TL omekšao i podigao upravljaè (a brzinu i stabilnost veæ imam). [/quote'] Isti vam je cilj, samo sto su vam polazne tacke dijametralno suprotne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Decembar 8, 2005 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan ...prijavljujem se za pomenutu ludaru....skroz razumem èoveka' date=' s' tim što bih ja moj TL omekšao i podigao upravljaè (a brzinu i stabilnost veæ imam). [/quote'] Pa potopi ga u varikinu ili neki omekšivaè... :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...