farkas 4 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 1983. Motor je u odlicnom stanju, nov akumulator, uradjen servis, dobre gume. Cena 950€ 065/69-62-975 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Oličan motor, bio nekad moj. Drago mi je da ga je Farkas pazio i mazio, a lepo mu stoje i novi detalji. Sretno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farkas 4 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvalati drže , iskreno žaomiga da prodam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Motorče je ki lutka Prodaj meni alnaser , a makinu zadrži. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farkas 4 Napisano April 18, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je registrovan, cena ostao ista. Može zamena za enduro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan ako se predomislish za zamenu pogledaj moj potpis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Može li jedna slika sa druge strane de se vidi zlaćani laser. Treba mi za arhivu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 22, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...