Vlada GS 190 Napisano April 8, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara za osobu visine 175 - 190cm. Krznena kragna se skida. Prava koza. Nova. 220 evra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ako je jakna original ovo je smesna cifra! Ja sam imao Avirex koju su mi nudili za 350evra i dusa me boli sto je nisam uzeo....Cena te jakne nove je bila 1000evra... Njihove jakne su odlicne!!! U Americi ih nema ispod 700/800 dolara... Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano April 9, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolio kilograma ima maneken sa slika, i gde se jakna nalazi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kolio kilograma ima maneken sa slika, i gde se jakna nalazi? Maneken sa slike ima 80kg, a jakna je u Beogradu. Svaki dogovor na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...