Jump to content

Moto Zajednica

Saobraćajna nesreća u Braće Jerkovića (8. April 2010.)

Recommended Posts

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Ne znam sta da kazem . Gotovo nikad ne pisem u ovoj rubrici ali ova vest me je bas pogodila . Znao sam coveka samo virtuelno ali stvarno imam osecaj da sam izgubio nekog bliskog . Jos uvek se nadam da to nije DusanP  sa foruma . Nemojte me pogresno razumeti jedan zivot je izgubljen bio on sa foruma ili ne ali meni je strasno da je otisao covek sa kojim sam delio provedene sate ovde .

Ako neko sazna nesto vise neka obavezno napise sta se tacno desava !

Pazite se ljudi !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 8299 postova

Ja sam zaista u soku. Jutros, kada sam cuo na vestima, imao sam neki gadan osecaj, za stepen povisen od uobicvajenog odbrambenog mehanizma u slicnim situacijama. Mislim i da prvi put pisem u ovakvoj temi...

covek je nosio opremu, po recima svedoka sa pocetka teme, nije ni vozio brzo, imao je prednost - dzaba sada sve to... Velika tragedija.

Velika tragedija.

• Svrati ponekad, 187 postova
  • Motocikl: Suzuki Inzuma 250

Neverovatno koliko ova nesreća ima sličnosti sa nesrećom od pre tri godine u kojoj je stradao naš kolega sa foruma andrejp. Tragedija se, kao i sada, desila na početaku sezone, motocikl je takođe V-strom, puna oprema, jakna, kaciga, rukavice, normalna brzina, vozač automobila koji ne poštuje prvenstvo prolaza, motorista završava pod točkovima automobila, a motor otklizava dalje.

Ne znam kako je tada prošao vozač automobila na sudu, ali se iskreno nadam da će se naći u zatvoru sa kolegom koji je, po istom scenariju tri godine kasnije, odneo još jedan život.

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Neverovatno koliko ova nesreća ima sličnosti sa nesrećom od pre tri godine u kojoj je stradao naš kolega sa foruma andrejp.

Isto sam pomislio odmah kad sam procitao. ...:'(

• Architect, 339 postova
  • Motocikl: Hornet S

Neverovatno koliko ova nesreća ima sličnosti sa nesrećom od pre tri godine u kojoj je stradao naš kolega sa foruma andrejp.

Isto sam pomislio odmah kad sam procitao. ... :'(

Takodje sam pomislio isto, ali nisam hteo da aludiram na tu temu(koja je bila i pre nego sto sam se registrovao na bjb).

.

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Uh.  :'(

Koliko je samo puta ponovljeno...slijepi, gluvi, glupi, bezobrazni, ludi.... sve to vreba u svakom trenutku.

Ali ma koliko pazili, ljudi smo, desi se propust i tragedija.

Jako tuzno. A reakcija dame iz auta je sasvim logicna i ocekivana. Nazalost, to je nasa (planetarna) realnost.

"Nisam te vidio" dok se izlazi na glavni put?!? Pa u sta si gledao?!?  :-\

• jedan od DDMZ, 807 postova
  • Motocikl: R, gsx R

Stanite, ne oplakujte zivog coveka.

Dusan je na aparatima, intubiran, bez aktivnih mozdanih funkcija, ali ziv!

Informacija je posredno dosla od Dusanove rodjene sestre. Ne sumnjam u istinitost. U najmanju ruku cudna je izjava portparola Hitne pomoci, ali ajde da sve to ostavimo u ovom trenutku.

Sa velikom srecom prebacujem temu u "Motoristi na drumu", sa nadom da ce tamo i ostati.

Znam da svi to zelimo.

PS. SKlonio sam i izmenio nekoliko poruka saucesca jer je Dusan ziv a nadamo se da ce tako i ostati.

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Upravo procitah komentar na Blicovom sajtu:

Goga

Petak, 09. 04. 2010. 14:58h

neregistrovan korisnik

Portparol Hitne pomoci, gdja Macura, je na uzas porodice prenela pogresnu vest da je motociklista poginuo! On je ziv, sa teskim povredama glave. Jeste reanimiran ali NIJE MRTAV!!! Zaista bi trebalo da povede racuna o tome sta prica jer su njenu izjavu preneli svi mediji!!Desilo se upravo ono sto je Ivan rekao, dzip se nije zaustavio na stop i udario je motociklistu bocno. Iako vlada fama da motociklisti kao i dzipovi "divljaju" po ulicama, ipak nije uvek tako. Ovaj motociklista je savestan vozac koji vozi normalno i sigurno. A nesavesnih ili nepazljivih vozaca ce uvek biti. Mozda je samo bila nepaznja u pitanju, ne mora da znaci ni da je svaki vinovnik nesrece bahat. Ostaje samo da se molimo Bogu da sacuva ovaj neduzni zivot. A ja vas sve molim da nam se pridruzite u molitvama i zeljama. To je jedino sto sada mozemo da uradimo za njega. Hvala!

Nadam se da ce se oporaviti.

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Sta reci za dr.Macuru , potparola Hitne pomoci ? ....................... ostao sam bez texta ali sam srecan jer postoji nada za Dusana .

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: @ UBER ALLES

Vladiko Svedržitelju, Sveti Care, Koji urazumljuješ i ne usmrćuješ, Koji klecajuće utvrđuješ i oborene uspravljaš i telesne muke čovekove otklanjaš, molimo se Tebi, Bože naš,  slugu Svoga Dusana koji boluje, poseti milošću Svojom. Oprosti mu svako sagrešenje voljno i nevoljno. O, Gospode, izlečujući silu Svoju sa Nebesa pošalji, prikosni se tela njegova, ugasi groznicu, ukroti strast i svaku bolest koja se krije u njemu, budi Lekar sluge Svoga Dusana podigni ga sa postelje bolesničkei sa odra stradanja njegovog i daruj ga svesavršenog Crkvi Svojoj, da blagougađa Tebi i tvori volju Tvoju. Jer Tvoje je da nas miluješ i spašavaš, Bože naš, i Tebi slavu uznosimo Ocu i Sinu i Svetome Duhu, sada i svagda i u vekove vekova.Amin.

• Zainteresovan, 453 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Ovo je neverovatno! Ima li granica ovoliki neprofesionalizam!!! Pa skratila je život članovima porodice za bar po 20 godina!

Nadam se i verujem da će Dušan preživeti!

• Svrati ponekad, 127 postova
  • Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006

Upravo sam zvao Urgentni centar na 366-2441 i dobio informaciju da je živ i na aparatima za reanimaciju.

Poslao sam email Blicu da za svaki slučaj potvrde informaciju i objave izmenu.

• Zainteresovan, 981 postova

Vladiko Svedržitelju, Sveti Care, Koji urazumljuješ i ne usmrćuješ, Koji klecajuće utvrđuješ i oborene uspravljaš i telesne muke čovekove otklanjaš, molimo se Tebi, Bože naš,  slugu Svoga Dusana koji boluje, poseti milošću Svojom. Oprosti mu svako sagrešenje voljno i nevoljno. O, Gospode, izlečujući silu Svoju sa Nebesa pošalji, prikosni se tela njegova, ugasi groznicu, ukroti strast i svaku bolest koja se krije u njemu, budi Lekar sluge Svoga Dusana podigni ga sa postelje bolesničkei sa odra stradanja njegovog i daruj ga svesavršenog Crkvi Svojoj, da blagougađa Tebi i tvori volju Tvoju. Jer Tvoje je da nas miluješ i spašavaš, Bože naš, i Tebi slavu uznosimo Ocu i Sinu i Svetome Duhu, sada i svagda i u vekove vekova.Amin.

Amin.

• Zainteresovan, 582 postova

uhhhh nadam se da ce se izvuci!!!

*NeshaXX

Ako si u kontaktu sa njegovom sestrom, bilo bi dobro da se raspitas da li je potrebna bilo kakva pomoc, pa se se organizujemo sto pre!

Moralnu podrsku ima svakako od strane BJB!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja