kineziolog 5 Napisano April 8, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E braco kinezi pomagajte ;D Otac mi je danas u Beogradu, pa mi je rekao da mu posaljem adrese prodavnica opreme za motore, je li, da mi kuzpi zadnju gumu za moju azdaju. Ako bi neko mogao da kaze gdje ima da se kupi zadnja guma 120/90 - 18 ili 100/90 - 18 ili nesto izmedju neka kaze sada ili neka cuti zauvjek ;D Ili bilo koja prodavnica gdje se prodaju gume za motore, neka napise ovde adresu ako nije problem, molim vas, hitno je. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 8, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nađoh u jednoj temi http://shop.motobox.rs/index.php?_a=viewProd&productId=15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano April 8, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gdje je ova prodavnica, cini mi se da gore pise Novi Sad ??? Meni treba Beograd. A gume su odlicne i imaju taman koje meni trebaju a i cena je super. Samo ne kontam gdje se prodaju? Hvala Arny Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 8, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Gdje je ova prodavnica, cini mi se da gore pise Novi Sad ??? Meni treba Beograd. A gume su odlicne i imaju taman koje meni trebaju a i cena je super. Samo ne kontam gdje se prodaju? Hvala Arny U pravu si, moja greška. Ukucaj u pretragu "gume 18" i listaj, ima masu strana, ali tako sam našao ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1347 Napisano April 8, 2010 prisutan, 1157 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan kelena prodaje gume,samo ukucaj u pretrazivac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Buvljak novi beograd tezga u 12 redu, matori prodaje delove za tomosa ima dobar izbor guma raznih veličina povoljno 0637700-386 0641507-680 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...