Guest diRRty Napisano Decembar 3, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Sebring je proradio kao sto naslov kaze.Samo ima jedan mali problem, motor ujeda :wink: Slike uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 3, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jebes slike, daj neki .wav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 3, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan jebes slike' date=' daj neki .wav[/quote']Jebes wav dodji da cujes, ako nisi zaboravio gde zivim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 4, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Jebes wav dodji da cujes' date=' ako nisi zaboravio gde zivim[/quote'] :mrgreen: :kul: :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Decembar 24, 2005 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan A sta je s onima koji ne mogu da dodju? Sebring je samo rec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 24, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan A sta je s onima koji ne mogu da dodju? Sebring je samo rec Cale pokusao sam da snimim mobilnim telefonom ' date=' ali to tako odvratno zvuci kada se snimi da je to strasno Evo kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9952 Napisano Decembar 24, 2005 Drug član, 4472 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Dirty hajde lepo priznaj koliko si konzervi od paradajza upotrevio i kakvu foliju dok si ovo nabudjio :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Decembar 24, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dirty hajde lepo priznaj koliko si konzervi od paradajza upotrevio i kakvu foliju dok si ovo nabudjio :roll: E provali si ga, svaka cast Ja bio u Pancevu da vidim i cujem tog Sebringa, kad ono - " motor nije tu, na farbanju je.." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 24, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Dirty hajde lepo priznaj koliko si konzervi od paradajza upotrevio i kakvu foliju dok si ovo nabudjio :roll: Puno brate puno, trebalo je to na praviti pa ofarbati pa okaciti na motor, a jos i ma malo muzge od paradajza :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Decembar 26, 2005 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Mozda zvuci ovako. Mali je fajl (640kb), pa ce ga biti lako skinuti i u Srbiji: http://mrlja.250free.com/Kawasaki/Custom_sound.WMV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 26, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mali je fajl (640kb)' date=' pa ce ga biti lako skinuti i u Srbiji:[/quote'] Cale, kakve su ovo prozivke?? Pa prolazi i ovde vreme dial up-a. Nije 'fast internet connenction' vise retkost ni u zemlji Srbiji :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 26, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Dirty hajde lepo priznaj koliko si konzervi od paradajza upotrevio i kakvu foliju dok si ovo nabudjio :roll: E provali si ga' date=' svaka cast Ja bio u Pancevu da vidim i cujem tog Sebringa, kad ono - " motor nije tu, na farbanju je.." [/quote'] Ja sam otisao i kod majstor-farbara, ali Dirty nije ostavio kljuceve (kao slucajno). A taman bilo lepo vreme, mogo sam se lepo vozati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 26, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Dirty hajde lepo priznaj koliko si konzervi od paradajza upotrevio i kakvu foliju dok si ovo nabudjio :roll: E provali si ga' date=' svaka cast Ja bio u Pancevu da vidim i cujem tog Sebringa, kad ono - " motor nije tu, na farbanju je.." [/quote'] Ja sam otisao i kod majstor-farbara, ali Dirty nije ostavio kljuceve (kao slucajno). A taman bilo lepo vreme, mogo sam se lepo vozati Zato sam i zaboravio kluceve posto sam znao da tamo ima raznih test vozaca.Pa jel znas ti da zbog tog motora nejedem :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 26, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i zaboravio kluceve posto sam znao da tamo ima raznih test vozaca.Pa jel znas ti da zbog tog motora nejedem :wink: Taman æeš da smršaš mal'ko :twisted: !!! Aj reci mi kako i ja da ne jedem zbog mog motora ili bilo èeg' drugog??? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 26, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i zaboravio kluceve posto sam znao da tamo ima raznih test vozaca.Pa jel znas ti da zbog tog motora nejedem :wink: Taman æeš da smršaš mal'ko :twisted: !!! Aj reci mi kako i ja da ne jedem zbog mog motora ili bilo èeg' drugog??? :wink: Lako volja je cudo :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 26, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Das nekom test-vozacu da se vozika. Pocnes da mrsavis iz minuta u minut. Jos ako taj vozac nema osecaj za tajming i obavezu da brzo vrati motor..... ode kila za kilom, sve ih sa cela brises. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Decembar 26, 2005 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Mali je fajl (640kb)' date=' pa ce ga biti lako skinuti i u Srbiji:[/quote'] Cale, kakve su ovo prozivke?? Pa prolazi i ovde vreme dial up-a. Nije 'fast internet connenction' vise retkost ni u zemlji Srbiji :wink: Ma i ovde cicije koriste dial-up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...