lalajko 2027 Napisano Mart 29, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da razbijemo monotoniju: A imam i video zapis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, sto mi zamirisa... narocito kobaja... prava zidarska dalmatinka'... Da nisam upravo doruckovao (govedju jetru, uprzenu sa crnim lukom, paprikom i kimom) bilo bi mi lose... Steta sto necu moci da vam se pridruzim ali sam resio da organizujem slicno okupljanje u mom kraju, pored reke, dok malo otopli... pa da svima koji dodju spremim moj specijalitet - vijetnamskiiii'' rostilj.. ' - dalmatinka je od dalmatinca - ne stanovnika dalmacije nego 101 Dalmatinca '' - Varijacija na vijetnamski rostilj, koji nije moj izum, koji mi je bio inspiracija... P.S. kada je sezona, ima i paprike na zaru u njemu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 29, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ja nasao i spavanje u LA. Za slucaj da se zarakijamo...onda nema vozanja. Valjda nece neki prolom oblaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 29, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ja necu ni spavati,provodim noc pored logorske vatre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Mart 29, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ja necu ni spavati' date='provodim noc pored logorske vatre[/quote'] :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 30, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan STA JE SAD?sutra je subota a niko se ne oglasava,ja sam sutra u lazarevcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 30, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Rijec je rijec! Mi smo u LA do 1 sat najvjerovatnije. Daco jutros sam gledao vaterpolo kod tebe u lokalu, ali je to vjerovatno puno rano za tebe :mrgreen: BTW, poslao sam ti i sms ali ga jos nisi primio?? Vidimo se sutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano Mart 30, 2007 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce mi biti zao kad stanem,ugasim makinu i sidjem s nje!Uska mi vrata na kuci,guvernal velik pa ne mogu da spavam s mojom lutkom ali cu moci pored vatre!!!Nego Lalajko,hoce li biti kakva gitara da pored rostilja raspalimo i malo R`n`R-a???Ne bi bilo lose!Kad je bal nek je maskenbal!!! Vidimo se sutra sigurno!!! Pozdrav braco bikeri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Mart 30, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Bice mi puno dvoriste EN500! Dakle, kad budete blizu Lazarevca cimnite na 064-11-29-246 pa da strcim na Ibarsku da vas cekam. Ili iznesite ovde neki predlog, pa da se dogovaramo. Mogli bi da napravimo odmah onaj krug o kom sam vam pisao, pa onda da nastavimo program sa rostiljem i pratecim sadrzajem. Nemam gitaru, ali imam Altec Lansing sa THX licencom pored prozora na tremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 31, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan resio da organizujem slicno okupljanje u mom kraju' date=' pored reke, dok malo otopli... pa da svima koji dodju spremim moj specijalitet - vijetnamskiiii'' rostilj..[/quote'] Ma možeš da nas pozoveš i u vrijme skupa u Plani,da siðemo na Moravu,tamo gdje je " restoran Vagonèe". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 31, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan resio da organizujem slicno okupljanje u mom kraju' date=' pored reke, dok malo otopli... pa da svima koji dodju spremim moj specijalitet - vijetnamskiiii'' rostilj..[/quote'] Ma možeš da nas pozoveš i u vrijme skupa u Plani,da siðemo na Moravu,tamo gdje je " restoran Vagonèe". Vidim ja da ti je vagonce ostalo u secanju i to opasno!!! Ja sam mislio da se skupimo malo vise uzvodno... stra me da i da pridjem livadjanskom mostu a kamoli da duze vreme budem ispod njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Mart 31, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Provod je bio odlican, lalajku dve 10-ke za domacina i ideju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano Mart 31, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je vise nego odlicno, ali ocekuje se domacin da pokaci slike i objasni sta sve bilo je...a za sve malo je reci desetka , jos da smo ranije poceli mislim da se jos ne bi vratili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 31, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vožnjica, odlièan roštilj, pa još jedna lepa vožnjica, pa kafa, pa kuæi... Èeka se domaæin da objasni kuda nas je proveo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Mart 31, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Domacin sada ide da spava, jer ima gosta kojeg ne zeli da uznemirava. Sutra, kad se slegnu utisci (i ostalo) treba pronaci reci za ono sto se, sada vec juce desavalo. Ne verujem da cu to uspeti. Retko kad covek oseti kad mu se kosa digne na glavi (pod kacigom). Kad sam gledao sa zacelja kolone 11 motora kako se uvijaju brdkim krivudavim putevima, upravo mi se to dogodilo. Ali o tome kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 1, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kako su lijepe djevojcice ovde u LA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano April 1, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Domaæine,zemljaèe jsei li se naspavo ,kaèi bre te slike. Bilo je extra ,slike æe pokazati sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 1, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan uhh,ja sad stigao,u lazarevcu je bio fantasticno, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano April 1, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago sto ste se lepo proveli. Ovaj put sam bio sprecen, ali nadam se da cu Vam se sledeci put pridruziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano April 1, 2007 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je i vise nego dobro!Meni pogotovu :wink: Tura je bila extra a najvise sam odusevljem ekipom ljudi!Za jedan dan toliko extra ljudi!Ujedno da se zahvalim Lalajku koji mi me je ugostio da sam mu zahvalan do groba.Bio sam blizu zar ne...Pozdrav svoj druzini sa susreta u Lazarevca!!! U zdravom tijelu zdrav kuk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 1, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim ljudi stvarno, ajte docarati malo dogadjaj za nas koji nismo uspeli da se pojavimo!!! ili bar slika... mislim stvarno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 2, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam aparat kuci :oops: Sorry, narode sutra postavljam slike sigurno. Nadam se da ce bar Lalajko ili Cope staviti nesto od slicica danas. Veliki pozz za sve bajkere koje sam upoznao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano April 2, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja do poslednjeg trenutka nisam verovao da ce se sve ovo dogoditi. Ipak, kada je oko 12h zazvonio telefon i Cope javio da se nalazi sa Spavetom u Krusevici, poverovao sam. Nepunih pola sata posle toga, Pedriic se javlja iz Lazarevca da je drugi deo ekipe stigao. Na zalost moj mobilni nije bio u funkciji jer mi je kolega u petak prckao po PDA i iskljucio telefonski deo, a da ja to nisam znao. Jos jednom se ekipi izvinjavam zbog toga. Prilazni putic do moje kuce nikad nije bio ovako pun. Tu je palo upoznavanje sa hardverom: Evo je Dacina zwer, obratite paznju na gravuru na deklovima: Pa jedan lep lazarevacki choper: Bratunacki deo ekipe opremljen sa EN500: Posle meda, rakije i kafe pao je dogovor da se angazuje sprava za rostiljanje. Nabavljena je impozantna kolicina mesa :shock: raznog pica i salate. E onda se pristupilo lepsem delu posla. Moram priznati da nisam uradio sve sam vec uz pomoc sjajnog dela ekipe iz Cacka: Moram priznati da nisam imao bas dovoljno mesta escajga i neke pratece opreme, ali kad celjad nisu besna... Za vreme rucka, masine su imale pozdanog i drcnog cuvara: Renomirani predstavnici BJBikers sajta: Neki ne mogu vise, neki mogu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Crni lalajko niko vam nece verovati da ste se vozili, osim mene koji sam gledao kako odlazite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 2, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste se super proveli ! Mi smo Cope sreli u nedelju pa nam je preprichao dozivljaje .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...