slupojko 44 Napisano Jun 11, 2020 U prolazu, 83 postova Lokacija: Yu Dam Fak,China Motocikl: K7 Litra ,CBR 600 RR track whore & RSV4 APRC Factory Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Belajmaker 34 Napisano Jun 12, 2020 U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moj, skromni, doprinos... Znam, nedostaju određeni logoi sponzora. Pošaljite mi ih, da završim. Ukoliko vam se sviđa, naravno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejo_86 0 Napisano Jun 17, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 10.6.2020. at 13:57, Brzina_Speed je napisao: Hvala na odgovoru, slobodno ako imas jos koji savjet za pocetnika, slusam.Kao sto napisah (vozio sam iznad svojih mogucnosti), sto znaci da ne znam nista . Ali i iz finansijskih razloga necu da trosim cestovne gume na stazi vise. Sa njima prelazim oko 9-10k godisnje zadnja (prednja i do 13k), a za dva dana piste su gotove..... Za mene je bilo neprocjenjivo iskustvo, ta dva dana,kao i sam pad, koji je prosao bez ozbiljnijih povreda. Zbog toga polovan slick i da ne razmisljam hocu li je pregrijati nakon 5 krugova, a kada se vratim kuci, montiram nazad svoje cestovne Sve vise razmisljam da sredim samo bajk za pistu, ali trenutno nisam u mogucnosti. Samo mogu reci da je ovo velika droga, sto vi koji vozite vjerovatno i znate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejo_86 0 Napisano Jun 17, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 12.6.2020. at 10:43, Belajmaker je napisao: Moj, skromni, doprinos... Znam, nedostaju određeni logoi sponzora. Pošaljite mi ih, da završim. Ukoliko vam se sviđa, naravno. Poslat ce mo Vam original logo Eni,na koji Email? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Belajmaker 34 Napisano Jun 18, 2020 U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Belajmaker 34 Napisano Jun 22, 2020 U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slupojko 44 Napisano April 12, 2021 U prolazu, 83 postova Lokacija: Yu Dam Fak,China Motocikl: K7 Litra ,CBR 600 RR track whore & RSV4 APRC Factory Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slupojko 44 Napisano Avgust 25, 2021 (promenjeno) U prolazu, 83 postova Lokacija: Yu Dam Fak,China Motocikl: K7 Litra ,CBR 600 RR track whore & RSV4 APRC Factory Prijavi odgovor kao problematičan ALOHA, Prvenstvo je otvoreno, mogu učestovati trkači iz bilo koje države. Nisu potrebne licence ni lekarski pregled. Izdavaće se dnevne licence i dnevno osiguranje. Voze se 3 trke, što je minimum da bi šampionat bio važeći. Satnica i više info na fb MK Maršal Banja Luka... Promenio Avgust 25, 2021 član slupojko 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...