alex r6 193 Napisano Septembar 15, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan DAJ BRE I MENE NEKO NEKA SLIKA,TJ DA IDE IZA MENE,OCU SNIMAK SA LEDJA,STALNO OD NAPRED Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 15, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan moraš biti brži, pa biti ispred ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 15, 2011 (promenjeno) Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan moraš biti brži, pa biti ispred ... OD KOGA9PA NEMOGU DA BUDEM BRZI OD SEBE Promenio Septembar 15, 2011 član alex r6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 15, 2011 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan ]OD KOGA PA NEMOGU DA BUDEM BRZI OD SEBE Možeš, možeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan a čovječe, ja sam sebe ostavim za krug ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 16, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Pokvari se vreme. Kada vidim ovu kisu, nije mi dobro. Nadam se da ce bar jos jedan vikend biti lep za voznju po stazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan bice bice,nas je plan ne ovaj vikend nego sledeci,to je vec oktobar ali nema veze nece biti mnogo vruce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, moze. Samo da nas vreme posluzi. Sve osim kise je prihvatljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mille 6 Napisano Septembar 20, 2011 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda cbr 600 rr Prijavi odgovor kao problematičan Evo par krugova nek' se doticni prepoznaju Promenio Septembar 22, 2011 član acim Sređen link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ti si definitivno kralj,kako si ovo uradio,fantasticno zaista nemam reci,moramo se ponovo videti,veliki pozz za cijelu ekipu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mille 6 Napisano Septembar 21, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda cbr 600 rr Prijavi odgovor kao problematičan ti si definitivno kralj,kako si ovo uradio,fantasticno zaista nemam reci,moramo se ponovo videti,veliki pozz za cijelu ekipu Iskreno to je malo "sklepano" na brzinu moze to i puno bolje;) Hajde barem burazer ima sta gledati mi smo gore u ponedjeljak i utorak 26i27 a mozda i sljedeci vikend naletimo ovisi od posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan mi smo sledeci vikend 100%,dobro bi bilo da i vi budete,dobra zeza nikad zgoreg,nekako se bolja vremena prave,a i mene da uhvatite u neki snimak,da imam sta zimi da gledam,onaj jaran prodao onog 750r kavu,on nece doci,al bice raje da se vozikamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 22, 2011 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan mi smo sledeci vikend 100%, Jel ti ideš motorom tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Septembar 22, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vikend, pa i ponedeljak i utorak ce biti stvarno lepo vreme. Bice super za voznju po stazi. Zao mi je sto necu moci doci do Banja luke. Sledeci vikend bi i ja dosao, samo se boji da se vreme ne pokvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan mi smo sledeci vikend 100%, Jel ti ideš motorom tamo? na prikolici mi je motor,ali nema veze mozes se dogovoriti sa tdk on ide motorom pa mozete zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 22, 2011 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam radoznao, moj motor je u Budimpešti a i poslednja vožnja na Hungaroringu je tog vikenda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako se gore nesto desava mi bi i tamo isli,ali necija organizacija je potrebna posto prvi put bi isli tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 23, 2011 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma organizacija nije nikakav problem. Jedino što je ostao samo još taj jedan dan, 30. Sep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Septembar 23, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi isao na HUNGARORING. Organizacija nije problem. Ja sam vec bio. Rezervise se mesto preko neta, hotel sam nasao usput (20e polupansion) sasvim korektan i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 23, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu vikendom samo,radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 23, 2011 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bude često i vikendom ali ništa do proleća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Septembar 25, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Prve prognoze za sledeci vikend su dobre. Izgleda da nas ceka jos jedan lep vikend. Ostalo je da se vidi jos samo gde se ide. Posto je lepse u vecem drustvu a i ne moram da uzmem slobodan dan (petak), blizi sam odlasku u BL. Dogovaram se sa jos jednim drugarom, mozda bi i on isao. Oce Mrdja ici opet motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 25, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan njemu se gospodja poradja tako da cisto sumljam,ali mi idemo sigurno,pravo da ti kazem necu vise nikog da zovem jer svi obecavaju a na kraju ne dode niko,subota ujutro smo tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo, neka mu je sa srecom, a bice jos prilika za voznju. To znaci da cu ovaj put morati sam da putujem za BL. Sta da se radi. Ako se mora, mora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...