Kypck 188 Napisano April 7, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Na mom kinezu skripi prednja kocnica...kada je pustim, nekad se cuje da skripi (kada blago pritisnem kocnicu, skripa prestaje). Proslo je 1500km, i nikako da prestane. Da nije fora u onom rezervoarcicu za ulje, ili kako oni zovu "abs"? Ovlasceni Sprint serviser je gledao, ali naravno nikakva vajda od njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano April 7, 2010 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Škripe ti disk pločice i pošto si već prešao 1500 kilometara škripaće i dalje Ako dobro koči, nemoj to da te brine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano April 7, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Koci odlicno, samo me iritira... ...i tripujem se da mi trosi vise zbog toga. Bio sam u servisu na Dorcolu (Bugi) i kao stelovali su ga...kaze "jbg, kinez je to" i ne ide ispod 5l na 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20047 Napisano April 7, 2010 Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koci odlicno, samo me iritira... ...i tripujem se da mi trosi vise zbog toga. Bio sam u servisu na Dorcolu (Bugi) i kao stelovali su ga...kaze "jbg, kinez je to" i ne ide ispod 5l na 100km Mozes da ocistis diskove specijalizovanim sprejom (za ciscenje diskova ). Imas ga svuda, ja sam kupio u "Uradi sam" i bio je oko 450din. Nakon tretmana treba malo vremena da plocice opet legnu (kao kada ih menjas). Meni je skripa prestala (nerviralo me u pm ). EDIT: sigurno potrosnja nije vece zbog tog skripanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan podmazi malo disk sa tolatnu mast i to je to ;D ;D ;D ;D salim se nemoj stvarno.... nego ti lepo skini plocice i obori ivice na ferodama i resen ti je problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Koci odlicno, samo me iritira... ...i tripujem se da mi trosi vise zbog toga. Bio sam u servisu na Dorcolu (Bugi) i kao stelovali su ga...kaze "jbg, kinez je to" i ne ide ispod 5l na 100km nesto ti tu ne stima, ne bi trebalo vise od 3 l, kod mene trosi 2,2-2,7 zavisi koliko ga gazim a za kocnicu ne brini, oce to ponekad, ako se ne naviknes prestane i samo, a ako te nervira uradi postupak od gore, lepo obrusis ferode na krajevima i trebalo bi da prestane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano April 8, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nista, skinucu pa cu da turpijom? obradim ivice, a svakako sam mislio da predjem tim sprejem. Ma Bugi je u fazonu "kinez je to"...ali i meni je nenormalna potrosnja od 5l...ali sta da radim...jeste da je pod garancijom, ali "ovlasceni servisi" nemaju pojma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Previse trosi za 125, proveri kod jos par ljudi koliko njihovi trose i kako idu pa se zali jbg, vidi koliko pise da trosi po katalogu pa im spomeni i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 8, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan 3,5 i 4 L su ok potrosnja sve preko je mnogo .....javi sta si uradio sa plocicama.....inace samo malo obori ivice smirglom krupnijom i gotovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 8, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan 3,5 i 4 L su ok potrosnja sve preko je mnogo .....javi sta si uradio sa plocicama.....inace samo malo obori ivice smirglom krupnijom i gotovo... Meni je tolika potrosnja,al` sa ovom zweitakten zveri,tebi ne bi smela 4 da predje..ako je 4T... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 8, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cao, skripa hoce da se cuje zbog lose zavrsne obrade samih plocica,pa kad se malo potrose umesto da stoje ravno u kandzama,one se nakrive i naslone na disk i onda cvile. To je redovna pojava kod male privrede,osimm sto nervira,nista ne moze da ti se desi.Pazi kad dodje do istrosenosti,tada moze da ispadne plocica i onda belaj.Desilo mi se isto i kostalo me debelo. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano April 9, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema pomoci od njih...spominjao sam im...problem je pokusao da reci neki "servis" kod YUBC, kao i Bugi na Dorcolu...niko mi nije resio ni kocnice, ni potrosnju. Nemam strpljenja da se zamajavam sa njima, samo im ostavljam motoric i cekam da "zavrse", i nista ne urade kako treba. Uzas. Moracu da odem kod nekoga da mi pogleda taj karburator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan ne bi bilo lose da vidis koja je dizna za gorivo u pitanju kod tebe na karburatoru a i da vidis sa nekim ko ima slican motor da premeri svoju diznu, moze da se desi da ti je dizna veceg precnika pa da zato vise trosi postavi temu i u kineski motori tamo imas vece sanse da nadjes neko resenje pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...