Mikulanac 7910 Napisano April 9, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Lalajkov se opako pripremio mada ja Katar njegova staza . A motori kao na sajmu ..sijaju ko sunce . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3338 Napisano April 9, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5471 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Horhea bi odmah primili u Romanija off road tim , malo da zamjeni Kezu i Shemu ;D Pola sekunde nije malo mada bez sutrasnjih rez. nista se ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano April 9, 2010 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Stoner uradi manje krugova od ostalih al ce zato koleZa Hayden da nadoknadi broj krugova. Niki je vredni radnik a veceras je stigao do pete pozicije. Obecava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 9, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo podataka o najvecim postignutim brzinama sa GPone sajta. Najveca brzina ne znaci obavezno i najbrze vreme, ova informacija je postavljena samo kao dopuna. Dovizioso (Honda) 319.1 km / h Kallio (Ducati) 318.6 Barbera (Ducati) 318.2 Stoner (Ducati) 317.7 Pedrosa (Honda) 317.3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 9, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Italijanski GPone nam daje jos jednu informaciju. Izgleda da je vreme koje je Casey Stoner postavio na jucerasnjem treningu postavljeno sa tvrdjom smesom guma, sto znaci da je razlika izmedju Valentina i Caseya veca nego sto se cini, odnosno osetno veca od nesto vise od pola sekunde (0.528 ), tu informaciju GPone saznaje od Valentino Rossija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 10, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Posebno mi je drag Lorencov uspeh (za sad) jer je u stanju da sa svojim delom tima nadje dobar setup. Ovo u svetlu one price "neces ti vise gledati MOJ setup pa neces biti tako brz!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj favorit Stoner kao i uvek na ovoj stazi broj 1 ali videcemo ... Ove sezone bi voleo da Lorenco bude bolji od Rosi-a ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan P Ja cu u svakom slucaju, pored Stonera navijati i za njega! , Spies +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mali OFF gde gledate najavu programa za eurosport 1 i 2 ?! Gde god pogledam,pogresno i nema veze sa vezom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mali OFF gde gledate najavu programa za eurosport 1 i 2 ?! Gde god pogledam,pogresno i nema veze sa vezom Sport klub ne eurosport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Na WSBK prenos sam mislio,moja greska.nisam napisao ...gde? I na sport klubu su pajseri jer je pisalo u najavi 11.00 slobodan trening(snimak) i ja kao kreten izasao i noćne smene i cekao i docekao BUDZU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 10, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za koji minut pocinje drugi trening: http://atdhe.net/16592/watch-motogp-grand-prix-qatar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 10, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Rezultat drugog treninga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano April 10, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su motor Ducatija malo "omeksali",ali je i dalje balerina.Stoner je ovde izgleda zaista neuhvatljiv. Staza je mnogo lepo pokrivena kamerama,pa je moglo da se vidi sa koliko lakoce Casey obuzdava GP10 i tera ga iako se joguni idealnom putanjom. Vec je pomenuto ranije,izuzetno vazna stvar je da najveci broj krugova odvezen sa "tvrdim" gumama,koje ce se koristiti i na trci Za kratko zablistali matorci,Capirossi i Edwards De Puniet prilicno brz na izuzetno nervoznoj Hondi.Vec je izgleda provalio da je tera,vrlo lepo za gledati. Spies ocigledno nije nasao pravo resenje za set-up.Nema jos detaljnijih informacija,ali iz onoga sto je moglo da se vidi,takav jedan zakljucak se sam namece.Poznat po tome da laktom ispisuje putanje,ovaj put je ozbiljno rizikovao da pise po asvaltu i nekim drugim,mnogo nizim,delovima tela Generalno,iako je Lorenzo na kraju skocio na podium,mislim da je sto se ove trke tice, knjiga pala na dva slova. Uostalom,brzo cemo da vidimo rezultat.Konacno! Pozdrav svim ljubiteljima moto-sporta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 10, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo rezultata kvalifikacija: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3338 Napisano April 10, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5471 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan U prvom sektoru koliko vidjeh Horhe najbrzi , u drugom solidan , treci onako, cetvrti slab. Valentino najbrzi u sva tri prva sektora, u cetvrtom slab. Stoner ubjedljivo najbrzi u zadnjem sektoru. Bice interesantno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajmo sad najcesce postavljano pitanje, preko kog sajta gledati preko neta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 10, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan probaj www.atdhe.net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan na kojem od svih ovih kanala? prosle godine sam uspevao da gledam na crnogorskoj atlas televiziji,a sad vidim da oni ne prenose? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 11, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan iskreno - nemam pojma, ako bude moglo da se gleda na atdhe ce se pojaviti link npr.19:00 ET MotoGP Qatar edit* sad tek vidim da je lalalajko kacio linkove sa atdhe za trening tako da ce biti i trka sigurno. znaci samo sacekaj link da se pojavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzordzi Kox 1 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da atdhe.net prenosi justin.tv a oni se opoganili pa hoce da naplacuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 11, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo kvalifikacionih rezultata Moto2 i 125cc kategorije: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 11, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja nemam sportklub ali imam nemacki DSF i vidim da ce i oni prenositi ali izgleda samo kraljevski klasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan GO GO DOVI !!!!!!!!!!!! Na mojoj glupoj kablovskoj imam sport klub + a nemam sport klub.... ne verujem... ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Treba probati u 22 i na sajtu http://www.justin.tv/motorsports_moto_gp#r=c0WfF6k~ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...