Rubber Duck 13 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki VN800 Vulkan Classic, Sprint Challenger 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem plasticne kofere sa challengera sa nosacima 1500 din.Telefon 063/345-897 Ljuba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4201 Napisano April 7, 2010 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Jesu oni širi ili tanji? Slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rubber Duck 13 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki VN800 Vulkan Classic, Sprint Challenger 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bice slika sutra pa ti proceni da li su siri ili tanji.Imas li neku meru pa da premerim u odnosu na to da li su siri ili tanji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4201 Napisano April 7, 2010 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Oni od Princa su debeli oko 12-14 cm. Sad ja ono što videh u prospektu za tvoj model, liče mi na deblje a oblik, dužina i visina kako slične. Jel ima sa strane kao neki ukras.Imam ja neke slike pa ti objasni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rubber Duck 13 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki VN800 Vulkan Classic, Sprint Challenger 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj prvoj slici su ti moji jer to je slika chalengera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rubber Duck 13 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki VN800 Vulkan Classic, Sprint Challenger 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prrodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...