haugh 66 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan imam mali problemcic , treba da operem i namazem kn filter ali nemam scime da to odradim , dali postoji neka alternativna sretstva za pranje i podmazivanje hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 6, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da postoje, procackaj malo po forumu nacices, bilo par puta... E sad, cuo sam, ponavljam CUO SAM, da moze Axelom da se opere... E sad, koliko je to tacno... Ocistice ga sigurno, ali da li ce nesto sjebati,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan axel pa voda pa u ultrazvuk (al neki pristojan) sa/bez šampona pa opet ispiranje u vodi pa sušenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima kad te oderu za ciscenje :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma sala,ne znam sta je guja mislio Ne verujem da bi ovde neko hteo da mu pogleda u taj karburator za 500 din,a ne da ga cisti ultrazvukom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 6, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni u uputstvu pise boldovano "ne susiti kompresorom", vec pustiti da se osusi u hladu. Za ostalo nisam kompetentan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 6, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan imam mali problemcic , treba da operem i namazem kn filter ali nemam scime da to odradim , dali postoji neka alternativna sretstva za pranje i podmazivanje hvala Naleti do mene da ga operemo i naprskamo - besplatno!!! Ja imam K&N za pranje i podmazivanje Pa si miran do sledećeg servisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan redosled: benzin, likvi ili tas, kopmresor i onda pravac u radnju i kupi novi filter, posto u uptstvu pise da se ostavi da se osusi prirodnim putem, nikako kopresorom, fenom ili na radijator ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam na uzv kadu sa dovoljnom jačinom (snagom) i zapreminom da se lepo potopi a ne na neku kinesku plastiku. aksel da odmasti i pripremi za dalje, lepo je rastvorljiv sa vodom, u tom smislu ispiranje U vodi , ne pod mlazom već u posudi. u principu ultrazvuk bez aditiva, obična voda je dovoljna, ali moglo bi nešto blago da se doda. ispiranje potapanjem opet, pa pasivno sušenje. naravno neko to voli da zapapri sa obiljem hemije ali posle aksela i uzv, teško da išta mora da se doda. pištolj & kompresor su čudo ali ne i u ovom slučaju. nemam pojma kolko košta usluga "zujanja" ali cenim da je jako isplativo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan imas u gang landu u beogradu set za ciscenje original K&n-ov kosta 2000din i salju brzom postom.U jednom setu imas dovoljno za dva ciscenja,znaci ciscenje 1000din sto i nije puno jer da kupujes svaki put nov fabricki filter kostalo bi te dosta vise.Ja sam uzeo taj set i odlicno ga je ocistio,mislim da ti je rizicno da se igras sa nekim drugim sredstvima jer taj filter nije jeftin.I PISE DA SE NE SME SUSITI KOMPRINOVANIM VAZDUHOM nego sam da se osusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...