pukovnik 48 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao u gvozdjarama-NEMA, strugar kod koga sam planirao da napravi BOLESTAN. Ako neko ima navrtku -maticu 6 mm SITAN navoj, molim da mi javi ili posalje postom bicu mu zahvalan . Inace treba mi za Hondu cb 360 kako bih nastelovao ventil.Ja sam iz N.Sada pa ako neko ima javite na 063669871. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako ne rešiš, odeš u sprint elektroniku i pazariš mali prekidač. uzmeš sa njega maticu (bude ih uvek dve) (www.sprintel.rs) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako su to ti prekidaci na koje ja mislim tu je matica 4 mm.Na koje prekidače mislis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan nađe li? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je m-6 sitni navoj na osovini prednjeg bandasa svake manje bicikle. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Strugar ozdravio i napravio .Rešeno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...