zakarus 18 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju KTM 495 iz 1982 godine, ful kros. Motor je cvaja 500 kubika i ne znam mnogo o njemu. Drugar i ja smo ga kupili iz zezanja za sumu, ali ni ja ni on ne stizemo da ga vozimo. Elem, doteran je iz Jagodine i to je i jedini put da sam ga vozio (nedelju dana sam se tresao:). Promenio sam mu sve sajle, napravio kod Bobana i to je to. Motor je cudoviste, i mi ga se plasimo tako da cemo ga rado ustupiti nekom iskusnijem, pre nego sto poginemo:-) Na motoru treba staviti nove rucice , curka ulje negde ispod njega, I treba namontirati nove sajle kocnica (koje imam). A da, cak je I farba se ljusti na nekim delovima.. Od vibracija, naravno :-) Ovde imate vise podataka.. http://www.vmx.livewire.gen.nz/magazine/82KTM495/82KTM495.htm http://www.ktm495.mxbikes.com/others.htm cena 550 evra 062-467-993 - Lazar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima tablicu ? Papire ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano April 7, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan kakva je masina, klip, cilindar? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima tablicu ? Papire ? Ne registruje se, full cross, ne moze ni da ima tablicu. A papire nemam nikakve. Tako sam ga i ja uzeo bez papira... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan kakva je masina, klip, cilindar? Iskreno ne znam, drugar koji radi cvaje mi je rekao da „ne zvoni“ u masini.. Kazem, nisam ga vozio tako da nista drugo ne mogu da pomognem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj bre PP nista ne odgovarash Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan LJudi, ovo stvarno nije motor za svakoga, posto me kontakira dosta ljudi i pitaju kako koci i tako dalje.. Ovo je, po meni za nekog ko vec vlada sumom, ko ZNA sta je ovo, i ko ce ga srediti za sebe... Jos jednom da ponovim: Ne znam nista vise o ovom motoru, JEDNOM je vozen od Jagodine i to je to.. Ako ima neko ozbiljan, za vikend sam na Avali, dodjite pa cemo zajedno da ga proucimo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj bre PP nista ne odgovarash Odgovorio sam ti sad, izvini na cekanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan jel može cena ,pošto imam nešto u ponudi pa da uporedim.hvala može i na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan KAd i gde na Avali......? Jer sam ja od Avale na 2 min pa cu doci za mojom kosachicom da se vozikamo....... Izvinjavam se za off previse je jaka ova masina za mene..... Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 550 evropskih, napisah gore ispod slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 550 evropskih, napisah gore ispod slika. nisam obratio pažnju,hvala u svakom slučaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uff, kakva freza, hmm ... voleo bih da ga pazarim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan KUPLJENO! odoh sad da testerisem ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan KUPLJENO! odoh sad da testerisem ;D ...Jos si ziv! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Ode cirkular! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...