Jump to content

Moto Zajednica

Izlet do Ždrela- Petrovac- termalni bazeni

Recommended Posts

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Bilio je onako kako treba da bude... 8)

Cekamo nekog da okacu slibe, a nesto jutros nisam pesnicki raspolozen za putopis ::)

Ljudi, vozite se bilo gde, i bice bolje nego pred ekranom u evoluiranoj majmunskoj pozi ;D

Covek se vekovima ispravljao, da bi se na kraju opet vratio u slicnu pozu samo pred ekranom..

Dok trepnes ode ti zivot , i gde si bio?sta si radio?radio..

Nismo stigli na masazu i u stvari takve rabote  :o treba unapred zakazati pogotovu vikendom.Ipak je bila guzva, treba ici radnim danom.

Koga sam zahebo, nek se javi, ostali ...hvala.

Ovo je lepa turica za voznjicu, a ostaje uvek otvorena za zainteresovane pripadnike ljubitelja............. i .........i..........

Zdravlje boze icicemo jopet..Da vidimo i overimo i taj drugi izvor...Ni tu pastrmku nismo stigli, jer se samo prodaje za ponete tako da sledeci put poneti i dzak cumura npr ;)

Uvek se nekom zuri nazad, to je visa sila, ja bi tu osto dan dva pa natenane..Ima gore i neka nudisticka terasa... :o 8)::)

post-6140-12879072868728_thumb.jpg

post-6140-12879072868806_thumb.jpg

post-6140-12879072868873_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 923 postova
  • Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3

Ocem kacim slike  i pisem nesto, cim zavrsim sa poslom, odem sa bratom popijem kaficu, svratim cas do Ivana da mi namontira vizir i eto... cas oko 15h sutra... Bem ti guzvu..

• Integrisan, 8414 postova

Vlajko... neka si ti nama ziv i zdrav - predlog je bio odlican! Voznjica lepa, u tempu, grupica homogena i raspevana ;D (narocito povratak). Jbl me putarina, jedva vas stigosmo Daki i ja na  auto-putu :D

Inace, cak smo i tradiciju BJB voznji (prezderavanje :D) izneverili, pa smo ruckali pastrmku :D...

Mojoj paklenoj masini sam malo razduvao cunke po avto putu ;D Moracu dukradem Pekiju uskoro ;D

Fali sesta, pa necu da dizem preko 5 ::) a a zbog vizira me i nemozete stici sad sam aerodinamican pa jos kad zalegnem na zadnje..200 iz mesta.. Bogami zadnji kofer preko 180 pravi silne turbilencije.. nije bezbedno i pocinje da leluja pogotovu kad ste sami na konjicu a vetar duvaa.

:-X

Jedna od situacija mislim da nije ovekovecena: U momentu se smorim od kisnog odela na jedno 20-30km od odredista..Posteno ga zavrnem da sustignem prvog konjanika..i na prvom bezbednom mestu stanemo jer nikom jeli ne prija kisno bez kishe...kad ono prekoputa na 100-200 metara cuce plavi sa pecaljkom u ruci :o Bila bi jedna kolektivna kazna.. a mozda i ne bi  ::) U svakom slucaju fala Bogu, jer Bog budalu cuva bar dosada 8)

• Svrati ponekad, 477 postova
  • Motocikl: GS 1150

Vlajko, Care, mesto i sve bilo extra, za repete, tako da za ponavljanje, uvek....Nego vidim u povratku ga ispeglaste......Ako....Ni mi nismo ostali duzni  ;)

Da mi je opet ona lepinja sa kajmakom, al bi legla

Drugovi drugari moji  ;D

temu necu da zakljucavam.. a poziv stoji uvek otvoren za veselu druzinu Pere Kvrzice.

Ko nas mrzi neka crkne, a ko se kaje sto nije..imace priliku da ispravi gresku..

Srbija nije mala, cak stavise stalno nesto novo se iznadje 8)

ko zna necemo mu nista..

I Daki brate, znamo da si prezauzet vadjenjem racuna...al kaci bre slike oloshu nijedan ;D

Ako su knjige predebele, onda bi mogla tvoja draga...da prozbori koju ;D

• Svrati ponekad, 222 postova

Vlajko, Care, mesto i sve bilo extra, za repete, tako da za ponavljanje, uvek....Nego vidim u povratku ga ispeglaste......Ako....Ni mi nismo ostali duzni  ;)

Da mi je opet ona lepinja sa kajmakom, al bi legla

HAHA brate ko je ispeglao  ;D ;D

Trafika kao objekat je vrlo aerodinamicna..kocka :P

Motocikl Africa twin je napravljen

da radi u Africi pa joj ovdasnji uslovi dodju kao spa centar

Kolega Jager kaze da tera 170 sa sqvo i dusheci..

Sad bi vam Popsy rekao nesto al nije tu...

Evo sledeci put ko hoce da proba moju raketu, ja cu rado njegovu planetu ;D

• witch, 476 postova

Eto pade prozivka nicim izazvana ;D

Moram da pocnem ovu pustolovinu od samog početka, onako kako je bilo, kako smo sve doživeli.Elem, već nedeljama pokušavamo da se organizujemo da odemo do Ždrela ali... uvek se nešto ispreči, posao, deca, malo preispitivanja, pripadamo li mi populaciji kojoj treba banja ;).......

Međutim teška radna nedelja sa ružnim epilogom na kraju uzima danak i odluka pada u momentu, pod hitno mi treba banja, masaža.... ma bilo šta samo da mi obriše sećanja na ovu nedelju.

Nedelja ujutru, tmurno nebo nad Beogradom... neee .. e pa neće mi vreme upropastiti  uživanje... kao što neko reče, pa nismo mi od šećera!! Ustaje moj dragi i priseća se da mu od juče nešto čudno "čuka" na motoru. Uzima alat i pokušava da reši problem. Pokušavam da se ne nerviram,jer već kasnimo na mesto sastanka, ali problem ubrzo biva rešen( nešto je bilo oko lanca, lanac sređen,i konstatovano je da čim ja sednem na motor problem će biti rešen..... eto zašto neki vode ženu sa sobom!!!)

Stižemo na Steco,vesela ekipa na okupu, svi nešto bojažljivo gledaju u nebo ali od puta se ne odustaje!Oblačimo kišna odela i krećemo!!!

O samom putu su već drugi pisali, ali samo da napomenem da je bila odlična uigrana vožnja.Kako se približavamo Požarevcu, vreme se prolepšava i pojedini članovi grupe postaju nervozni, već imaju efekat saune ispod kišnog odela  pre vremena.Stajemo i već se na našim licima vidi olakšanje. Loshmi nas upozorava da se ne zadržavamo previše (moram da napomenem da smo u koloni imali samo troje pušača, tako da su bili ugroženi sa strane nas nepušača što smo ih stalno požurivali), jer uskoro nailazimo na kafanicu gde nas čeka klopa.

Kafanica "Dobar hlad" potpuno opravdava svoje ime. Jako lepo uređena kafana, restoran sa izuzetno strpljivim i ljubaznim osobljem. Naručujemo doručak, naravno megalomanski,i kad je sve to stiglo....tajac....sporadično se čuje mmmmmmmmmmmm. E sad treba ustati i nastaviti dalje, bogami teška srca napuštamo "dobar hlad".

Dolazimo do Ždrela, obavljamo proceduru prijavljvanja, presvlačenja i jedva čekamo da se prepustimo čarima "banjskog života". Mogu reći da je ulazak u bazen za mene bio šok!!Bojažljivo sam sišla niz stepenice , međutim nije bilo one neprijatnosti prilikom ulaska u vodu, temperatura vode je oko 40 stepeni, tako da je bilo baš prijatno.To je prvi spoljašnji bazen gde je najviša temperatura.Pogledam unaokolo a na licima mojih saputnika vidim blažen osmeh. Svi se već nameštaju na hidromasažne dizne koje trebaju u nekom momentu da počnu da rade i uživanje počinje!!

Konobar je tu i dvori nas, onako zavaljene u bazenu, prosto da ne poveruješ.Ubrzo se selimo u sledeći bazen gde je prijatnija temperatura i zauzimamo barske stolice za šankom koji se nalazi u bazenu....nirvana.Posle dužeg vremena, jedva smo jedne druge nagovorili da izađemo iz bazena i popijemo kafu, pojedemo voćni kup i slično.Međutim, privlače nas opet bazeni i eto nas opet u njima.

Posle ovakvog tretmana,raskravljeni, opušteni više ne želimo da pravimo prepad na pragnje, ćevape i slično, odlučujemo da jedemo pastrmku, Šteta bi bilo da posle ovakvog tretmana udaramo na holesterol.Dobili smo opet preporuku da je najbolja pastrmka u restoranu gde smo već bili, tako da se pakujemo i eto opet nas u "Dobrom hladu". Sad već zauzimamo isto mesto kao i  za doručkom,naručujemo klopu i željno isčekujemo sveže pečene pogače. O klopi će vam više reći slike da ja ne objašnjavam, jer sam već ogladnela.

Dolazimo kući i sad mi više nije ništa teško, ponedeljak u najavi mi ne izgleda više sumorno, na zahteve dece odgovaram sa osmehom i više nemam onaj grč u ramenima od petka, što bi naš narod rekao , kao rukom odnešeno!!

Predivno proveden dan, sa žaljenjem što nismo organizovali ceo vikend jer bi to bio puni  pogodak, ali to neka ostane  za drugi put.

post-6722-12879072884774_thumb.jpg

post-6722-12879072885392_thumb.jpg

Sta ti je kod zena par reci.. ;D

Sta bi bilo da sam te zamolio za kraci esej :D

Popunio bi se hard bjba :D

Hvala na par reci ;) pa idemo jopet 8)

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Sta ti je kod zena par reci.. ;D

Sta bi bilo da sam te zamolio za kraci esej :D

Popunio bi se hard bjba :D

Hvala na par reci ;) pa idemo jopet 8)

:D :D :D

Da nije žene ne bi se znalo šta je tamo bilo. Sve u fazonu ko je koliko peglao motor, kome je smetalo kišno odelo, ko se uvatio za sesi, ko se sa kim spetljao ...

:D :D :D :D :D

• Zainteresovan, 923 postova
  • Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3

Znaci, cim cim pre... Sobzirom da sam juce, posle subotnje kise, dosao polu bolestan, a dans sam samo uspeo toplom vodom iz bazena da zaustavim napredak kijavice, trba ce mi da odem sto pre da se zalecim.

• Integrisan, 8414 postova

U subotu i nedelju ja sam planirao neku (vec dugo odlagano) voznju, ali za ponedeljak (ako si na to mislio) - oran i spreman ;).

"Oj debeli 'lade, zasto ljudi rade" :D :D :D

Losmi mislio sam ovde da stavis link ka tvojoj voznji..

Nisam pri kompu, bodem po telefonu i ne mogu da pastujem link ka temi Homoljske planine 06.06.2010.

No i ovako ce videti ljudi koji su ikad posecivali ovu temu..a to je pisac hteo da kaze..

Zdrr.. :)

A sto nebi moglo?

Hfala, ajd i ti snama..jes da ima malo vise km..a ti nadji neku jamboliju za OO :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja