Stevan B. 635 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem maxi skuter u vizuelno losem stanju,bez plastika,mehanicki ispravan,sa ispravnim agregatom i ok papirima. Da pojasnim; Meni nesto slicno treba za pravljenje nekakve igracke koja mi se razvila u glavi,cena je naravno bitna jer je i budzet ogranicen pa iz tog razloga nije preterano bitno da li je greban lomljen itd. Mora biti u voznom stanju. Prednost poznatim brendovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da znam sta smeras ... Znamo da ti je žaga skrivena strast ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Provalio si me odmah :) To mi je hvala za onu velikodusnu ponudu u zameni?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li je moguce da su svi skuteri u extra stanju i da nemere krs da se nadje? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...