DoXy_RO 3 Napisano April 4, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem cdi za suzuki sv650 1999god. cdi je kokusan denki. mozda pase i od hyusunga gt650 0638257362 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano April 9, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan HITNOOO!!!! kupujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimika69 1 Napisano April 9, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan HITNOOO!!!! kupujem Sta je sa tvojim CDI-jem? Mozda moze da se izvuce ili srpski popravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano April 9, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan pa izgleda je riknuo, probao sam ga na drugom motoru, i ni onaj ne pali sa mojim. cdi je u nekoj crnoj smoli, ili sta je, pa sam ja koliko tolko skinuo to. al bi da kupim drugi, jel ne znam dal iko moze to da resi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan To cesto rikne kod sv 650,prosle godine sam jednom poznaniku nabavio iz madjarske sa moto otpada.Popraviti ne moze jer je zalivena nekom masom.Bilo je dosta skupo oko 120 eura,ali jbg bez toga ne ide,samo ako ga guras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije problem i 120eura, samo da mogu da nadjem. Jel mozes ti boldore da mi nadjes? Trebalo bi mi sto pre Ajd ako neko nadje, nek mi javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj Beru sa foruma,on ce brzo da nabavi,a sa cenama je korektan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan oke, hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan pa izgleda je riknuo, probao sam ga na drugom motoru, i ni onaj ne pali sa mojim. cdi je u nekoj crnoj smoli, ili sta je, pa sam ja koliko tolko skinuo to. al bi da kupim drugi, jel ne znam dal iko moze to da resi imao sam hondu dominator kojoj je riknuo cdi i bio je zaliven smolom koju je jedan elektronicar ovde iz sremske mitrovice pazljivo skinuo dosao do elektronskih elemenata i zamenio ono sto je izgorelo,posle toga je sve radilo kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan pa i ja sam skinuo smolu sa mog, polako deo po deo, i mislim da ga nisam nigde ostetio pa nosicu ga kod nekog elektronicara da vidi dal moze to da popravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam cdi za 130eura iz nemacke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan najbolje resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...