TomoB 1618 Napisano April 3, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Kod Vaških Boysa stalno se nešto dešava, ili se kupuje, prodaje, blagosilja, pije i jede, gleda striptiz, ovi su stvarno "otkaćeni"... Svi su došli motorima, verovatno nemaju novce za autobusku kartu.... Ljudi prodaju svašta... gume, paradajz, pasulj, žmigavce, auspuhe, muda za bubrege... ja obično prodajem konfekciju, koja se je preko zime bezobrazno skupila. Posle uspešnog šopinga pruštili smo si još po pivo... ...i od jednom kolega Roki vikne: "AJMO KOD MENE NA RUČAK!!" Na Topčideru obučili su me, da treba komande poštovat... Pera će opet pitat za salatu: "Kako se to jede??" Ovu sigurno ne bih probao, kladim se.... maslačak. :P ...potica Gospodja Slavica oćete mi dat recept za kolač?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 3, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je sto nisam mogao doci,planirao sam sve ove dane,pa cak i danas ujutro,sinoc spremio stvari i onda je jedan poziv na telefon sve ukenjao :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano April 4, 2010 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ste se proveli,vidim.Tomo, sto se tice salate,lepo izgleda,verujem da je ukusna a moze da se jede kasikom! O tome govori Moklova zadovoljna faca. Ne brini,jedemo i mi nesto slicno,koprive na sto nacina.Probacete te Snezine specijalitete kada dodjete u junu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 4, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ocigledna je dobra atmosfera,i veliki izbor svega i svacega! naravno ne mogu a da ne primetim vozni park koji je po meni bar 15god mladji od naseg!! :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghibli 22 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1150GS ABS Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je sto nisam mogao doci,planirao sam sve ove dane,pa cak i danas ujutro,sinoc spremio stvari i onda je jedan poziv na telefon sve ukenjao :'( :'( :'( danas počni planirati za blagoslov 9.5. nedjelja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 6, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je sto nisam mogao doci,planirao sam sve ove dane,pa cak i danas ujutro,sinoc spremio stvari i onda je jedan poziv na telefon sve ukenjao :'( :'( :'( danas počni planirati za blagoslov 9.5. nedjelja. dolazim sa Yomanom,Ernestom i ostalima poslije Umaga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghibli 22 Napisano April 8, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1150GS ABS Prijavi odgovor kao problematičan Drago če nam biti opet vas vidjeti kod nas. Uvjek ste dobrodošli. Mi čemo najvjerovatnije do Umaga u subotu da se malo reklamiramo pa se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...