gojko 210 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 13, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan evo da se zapljunem i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan `Ajd onda i mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jare 0 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Boljevci-surcin Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo i mi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 13, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan I mi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna nesto vremenski kada je sta planirano za veceras petak i sutra preko dana? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1832 Napisano Maj 14, 2010 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...pa makar me i tornado vijao al dolazim !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Maj 16, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika sa skupa Album : http://cdn.bjbikers.com/images/imported/nC/n4Csj_webplayer.php?id=0p001270766resize.jpg Samo neke slike vise ima u albumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 16, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od boljih skupova za mene, skoro. Hvala Wariocima za sve sto su napravili, radili su srcem...Svaka Cast! Puno dragih ljudi, zezanje, treba pohvaliti pasulj i naravno Van Gog, koji je "otprasio" svirku! Imali smo manji problem na odlasku sa jednim motorom, i tu se zahvaljujem Gojku koji je za 5 min sve organizovao i resio. Jos jednom, Hvala na svemu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop22 4 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan odlican skup, svaka cast na organizaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1832 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan momci skup je bio extra ! Bio sam kratko u petak ali sam bas bio prijatno iznenadjen,mislim da Obrenovcani imaju najbolju lokaciju za skup i tu nema price ! Posebno veliki pozdrav za Obrenovcane Ljubu i Nikolu Afrikance !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Gojku i ekipi, za svaku pohvalu. Iz godine u godinu sve bolji i bolji. Videlo se da se nije stedelo na razglasu i sceni a ni na drugim stvarima sto je pokazalo sjajne rezultate. Poklon casica za rakiju sa logom kluba je odlicna ideja. Jedino sto sam na ulasku dobio otvoren kondom ;D srecom nije bio koristen ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od boljih skupova za mene, skoro. Hvala Wariocima za sve sto su napravili, radili su srcem...Svaka Cast! Puno dragih ljudi, zezanje, treba pohvaliti pasulj i naravno Van Gog, koji je "otprasio" svirku! Imali smo manji problem na odlasku sa jednim motorom, i tu se zahvaljujem Gojku koji je za 5 min sve organizovao i resio. Jos jednom, Hvala na svemu! A, ti se ... sjećaš... gdje si bio ? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan U ime MK WARRIORS SERBIA zelim da se zahvalim svima koji su dosli po kisi i nevremenu i podrzali nas moto skup.Vreme nam nije islo pod ruku ali kako smo se nadali dobro smo se udali. Veliku zahvalnost dugujemo i momcima iz MK OBRENOVAC koji su nam puno pomogli u pripremi i realizaciji ovog moto skupa, HVALA VAM MOMCI!!! Veliki pozdrav i vidimo se na narednim skupovima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Gojku i ekipi, za svaku pohvalu. Iz godine u godinu sve bolji i bolji. Videlo se da se nije stedelo na razglasu i sceni a ni na drugim stvarima sto je pokazalo sjajne rezultate. Poklon casica za rakiju sa logom kluba je odlicna ideja. Jedino sto sam na ulasku dobio otvoren kondom ;D srecom nije bio koristen ;D Domaćini su mislili da matorci "ne peru noge u čarapama". Obrenovčani su uložili nevjerovatan trud da pobjede kišu i pripreme teren da gosti ne gacaju u blatu. Svaka čast momci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Bio i u petak i u subotu... zadovoljan skroz, dobro zezanje... casica za rakiju odlican poklon kondom iskoristen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumeni 0 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bratunac Prijavi odgovor kao problematičan Bili i mi iz MK Bratunac. Momci, svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan momci skup je bio extra ! Bio sam kratko u petak ali sam bas bio prijatno iznenadjen,mislim da Obrenovcani imaju najbolju lokaciju za skup i tu nema price ! Posebno veliki pozdrav za Obrenovcane Ljubu i Nikolu Afrikance !!! ;D sve najbolje za Dzonija buduceg KTM-dziju... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav za mk warriors skup je bio olican,svaka cast vidimo se i iduce godine ako Bog da.pzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CZ99 2 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj doprinos za sve one koji su otisli ranije i nisu prisustvovali predstavi za odrasle. Cisto da vide sta su propustili ;D Napomena 18+ http://www.youtube.com/watch?v=xEWeYBdbNOQ&feature=player_embedded Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubica 3 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka joj cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan VRHHHH ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Devojka je profi,jede malu decu ! Inace skup je bio odlican,koncert za svaku pohvalu, a ozvucenje...izuvalo je! Kisa nam nije mogla nista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Devojka je profi,jede malu decu ! Inace skup je bio odlican,koncert za svaku pohvalu, a ozvucenje...izuvalo je! Kisa nam nije mogla nista! Da, da ... i još si "digla nos" pa nikoga ne vidiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...