NeshaXX 374 Napisano Decembar 3, 2005 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Svi raspoloženi za turicu od oko 100km mogu doæi do Auto Škole VIR danas oko 14:30 da iskoristimo lepo vreme za vožnju. Postoje "osnovane sumnje" da bi sutra (u nedelju) mogla da pada kiša, pa bi bilo dobro da se vozimo danas. Dakle: mesto sastajanja: AŠ VIR (blok 45-NBG) vreme sastajanja: 14:30 razlog sastajanja: brm, brm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 3, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo, po danu, malo po mraku...ali izvozasmo se mi danas: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 3, 2005 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je bilo? Ajde utisci....i jos koja slika.... E kako cu ja da izdrzim jos 2 godine do nekog veceg motora od 125cc... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Decembar 3, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je malo hladno u povratku (ipak je decembar), ali inace prijatna voznja... Brzo pada mrak, sunce vec u cetiri pocinje da zalazi tako da se nema mnogo dnevnog svetla za voznju, a samim time nam je i krug voznje ogranicen. Ovaj put smo presli oko 150 km ukupno, sa krajnjom stanicom u kaficu na OMV-u na magistrali PS Juce bre nesto mnogo vozaci begali sa pumpi ne plativsi benzin, kakvi krimosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Decembar 3, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni nesto hladnije bilo kad smo isli nego u povratku valjda zato sto smo sporije vozili...Hehehe kako na ovoj slici sljasti ovaj gricko(kao da je reklama za njega ono u fazonu motorasi jedu gricku) pored nas ovako sve u crnom a nismo ga cak ni pogrickali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Decembar 4, 2005 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa svaka cast!!!!! Ja sa cerom i zenom vozam skuter do Tasmajdana (oce dete na vozic), i samo razmisljam kako li vi uzivate jezdeci Ibarskom...stici cu vas valjda, do aprila.... Slika je bas Gricko + Dainese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1945 Napisano Decembar 4, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos slika... A ako se pitate ko nas je slikao, pogadjajte ponovo Niko drugi do Andrejp... Mala je ova Srbija, nema sta Lepo je bilo, samo steta sto nismo mogli dalje. Nekako, kad god krenem Ibarskom i to motorom, prosto pozelim da se ne zaustavljam i spicim se do Bara, al jebiga. Sledece godine, sta drugo... PS: Djuro, super ti ide strom Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Decembar 4, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da, Andrej se dva dana `ebavao po Zlatiboru popravljajuci sa majstorima ono sto izvodjaci radova izvesnog gradjevinskog objekta nisu uradili kako je trebalo po projektu, te su time doveli izvesnu nekretninu u opasnost... `jebo sam im majku I u povratku, na OMV pumpi - BJB moto ekipa :wink: PS dobro, makar sam isprobao novu jaknu, i moram da potvrdim - ne probija je vetar (ni na krovu povrh Zlatibora) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 26 Napisano Decembar 4, 2005 U prolazu, 62 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan lepo bogami nema sta i ja sam juce malo izasao,upucao jedno 70km i nazad u garazu pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 4, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan PS: Djuro' date=' super ti ide strom Pozz[/quote'] Bogami, ja zamalo da na GS-u skrenem sa puta i opalim Long Way Round, samo da su ti gume nisu ovakve: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1945 Napisano Decembar 4, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bogami' date=' ja zamalo da na GS-u skrenem sa puta i opalim Long Way Round, samo da su ti gume nisu ovakve: A sredicemo tu gumu, ne brini Al nemoj posle za LWR da bude 'samo sam se salio' :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...