Jump to content

Moto Zajednica

Zaljubio sam se :)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

Ovo je drugi put da se zaljubim u neki motor mada nije ni nalik onome sto trenutno vozim  :) Voleo bih jednog dana da ga uzmem i sa mojom lepsom polovinom obidjem bar deo jurope  ;D ;D ;D

Zanima me sta vi mislite o njemu? Hvala

post-6659-1287907000168_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Nema sta, DL650 je sjajan motor i kad bih imao love za kupovinu novog motora, sigurno bi bio u najuzem izboru. Inace, mnogo lepse izgleda uzivo.

Nema sta, DL650 je sjajan motor i kad bih imao love za kupovinu novog motora, sigurno bi bio u najuzem izboru. Inace, mnogo lepse izgleda uzivo.

Pa tako sam i mislio, voleo bih da mi neko da koji djir da probam i vidim kako ide pa bih ga mozda i uzeo...  ::) ::)::) Videcemo jos...

• Drug član, 2479 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Tezak

jedina mana po meni

Zasto mislis da je to mana? To je touring motor, nije KTM za freestyle skokove  ;D

• Drug član, 1392 postova

Tezak

jedina mana po meni

Zasto mislis da je to mana? To je touring motor, nije KTM za freestyle skokove  ;D

pa zato sto bi po mojoj nekoj logici ako DL1000 ima 207 kg onda bi DL650 trebao da ima manje od 194 kg kad si vec uzeo manji da bude i laksi..

uostalom sta mu mi pricamo kad par tema ispod ima sve sto ga ineteresuje

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24515.0

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Sto je nekome mana, opet nekome drugome je vrlina. Mene, npr. ne zanimaju pero-laki motorcikli, da ne objasnjavan zasto sad....

Eto, bas danas sam provozao jedan kao tvoj samo model presige.....zajeban i kocoperan al' biciklo!

Kako stoje stvari to je sledeći ako ne prevagne TDM900,koga ubi potrošnja i registracija.

Mislis TDM900 trosi puno? Bas sam i razmisljao o tim motorima, jos uvek nisam siguran sta bi pre uzeo... Vise mi se svidja DL650 ali ovaj opet ima 900 cm3... Koliko je reg za TDM900?

• Drug član, 2878 postova
  • Motocikl: strom 650

Registracija za DL oko 17000,a za TDM oko 24000.Potrošnja DL od 4-7 ,a TDM 5-8.TDM je malo uži i lakši za provlačenje kroz grad dok je DL širi i možda malo udobniji na dužim putovanjima,al je to samo možda zato što tu udobnost TDM komprnzuje većom snagom.Znam da ta dva motora nisu klasa al DL 1000 se više nepravi i on je baš baš velik ko i svi u toj klasi.DL ima i manju cenu u nabavci novog i odličnu post prodaju dok TDM ima nešto veću cenu pri kupovini i jako se teško prodaje kao polovan što će se očekujem promeniti kad i ak se uvede registracuja prem K W,a ne ko dosad prema ccm.

Sve u svemu DL je više nego dobar motor i ja ću verovatno u neko nadam se skorije vreme posedovati jedan primerak.

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Kako stoje stvari to je sledeći ako ne prevagne TDM900,koga ubi potrošnja i registracija.

Mislis TDM900 trosi puno? Bas sam i razmisljao o tim motorima, jos uvek nisam siguran sta bi pre uzeo... Vise mi se svidja DL650 ali ovaj opet ima 900 cm3... Koliko je reg za TDM900?

I ja sam gajio lepe osecaje prema DL650 ali okolnosti su se naglo okrenule i ovoga trenutka jedan TDMic 900 je kaparisan u Italiji i ceka se samo da Italijan kupi BMW 1200 a onda ce jos jedan Japanski motocikl da se ugnjezdi u moju garazu..))))))))))

Gresis ako mislis da TDM 900 puno trosi, listao sam i citao i svi ga hvale kao izuzetno ekonomicnog potrosaca za svojih 900ccm i skoro 90 ps

Tacno je da TDM 850 veliki potrosac koga je tesko napojiti kao i ST. ali 900 je sasvim druga prica i ne bi trebalo da trosi vise od 6 l sto je jako prihvatljivo......

Kako god bilo ja imam novu ljubav i samo je cekam da dodje a onda cemo dugo da  se volimo..)))))))

• Ne silazi, 5564 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

DL 650 je best-buy motor u klasi. Sto se tice velicine, 1cm nizi i 1cm kraci od DL 1000.

Sto se tice potrosnje DL 650 je favorit jer ide od nekih 3,7-6l/100km. TDM ne trosi puno, ja sam imao TDM 850 i trosio je 5,5-6,5, a mislim da TDM 900 ide malo ispod, mislim na potrosnju na putovanjima, dvoje, koferi.

• The Doctor, 1108 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1

Me je V-strom (oba) fantastičan motor i  kad god vidim neki prosto  me  sramota kako blenem u njega.  :o

Hvala drugari na informacijama :) sve vise  i vise razmisljam o tome da ga uzmem :) naravno DL :) Realno moja Honda je super, prezadovoljan sam njom,ali... Ali ako vozim malo duzu turu kicma kaze caooo, ruke boleeee, vrat kao da me je neko sibao i tako  ;D ;D ;D a da je brz brz je :) I sto vise provodim vreme na motoru shvatam da je endura za mene, za put, grad, svejedno  :D :D :D

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

A F800 GS ??

Nazalost ne :(

Meni on mocno izgleda ali mi nekako ima previse delova za moj ukus....u svakom slucaju ozbiljna institucija od motocikla za svako postovanje:)))

Kakvo je recimo njegovo odrzavanje???

• Cuore Sportivo, 1339 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

A F800 GS ??

Nazalost ne :(

Meni on mocno izgleda ali mi nekako ima previse delova za moj ukus....u svakom slucaju ozbiljna institucija od motocikla za svako postovanje:)))

Kakvo je recimo njegovo odrzavanje???

Kako ima previše delova ??  :o

Staviš prst u uvo, sipaš gorivo i vozi miško !  :D :D :D

Interval servisa je na svakih 10000 km ulje filter ulja i filter vazduha,

Na svakih 20000 km menjaju se svecice i proverava zazor ventila.

I to je sve. 

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Imao sam srecu da ga vidim uzivo dok je prolazio pored mene velicanstven motor malo je prevelik za provlacenje po saobracaju ali za putovanje je dusu dao.

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Imao sam srecu da ga vidim uzivo dok je prolazio pored mene velicanstven motor malo je prevelik za provlacenje po saobracaju ali za putovanje je dusu dao.

Ma nemas ti pojma!  :D

• Drug član, 1856 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

A TA700? Kakav je on u odnosu na DL650?

Doduse ima ih srazmerno manje kod nas, dal zbog cene ili ...

Tesko ih je porediti samo po novinskim clancima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja